- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 3,298
Znači ne budeš platil?
Ja radim u lidlu ljudi dragi nedjelja im je najdrazi dan za kupovanje! FujjAj bjež. Pa naš narod ne može zamisliti da sve trgovine ne rade nedjeljom. Ljudi su nesposobni za cijeli tjedan šoping obaviti i ograničiti to. Nego se mora svaki dan u trgovine. Bitni da se nema
Skuplje ispadne ako ga sam radi , ovaj glavonja pojma nema, brašno, kvasac, struja plus rad.
Ajde plus-minus kaj vec jesi pricitaj razgovjetno i polako za koga sam ja napisala da je fuj! Moze😉A zašto ne daš momentalni otkaz ako ti je radno mjesto i poslodavac "fuj". Fuj si nazvala ono što te hrani 🤔.
Davno sam napisal kaj budu napravili, samo ovo su neki jeftini advokati, Hanžeković je za neplaćeni račun eko flora od 50kn slal opomenu pred ovrhu na 850kn, i ak to nisi platil u roku par dana odma blokada računa.Kaj sad? Jesu i vaši portali objavili nekaj slično?Nova internetska prijevara, na meti su OPG-i
Poljoprivrednici, ne nasjedajte i ne plaćajte! Riječ je o o prevari, phishingu. Internetski prevaranti sve su domišljatiji i svako malo okreću se drugoj skupini ljudi, s drugačijim zahtjevima za isisavanje […]www.mnovine.hr
Dobro,jel se ta Komora ne može očitati o ovome? Ovaj IBAN nije od Komore. Danas me jedna žena zvala, da je to dobila ,kaj da radi ?Kaj sad? Jesu i vaši portali objavili nekaj slično?Nova internetska prijevara, na meti su OPG-i
Poljoprivrednici, ne nasjedajte i ne plaćajte! Riječ je o o prevari, phishingu. Internetski prevaranti sve su domišljatiji i svako malo okreću se drugoj skupini ljudi, s drugačijim zahtjevima za isisavanje […]www.mnovine.hr
Dobro,jel se ta Komora ne može očitati o ovome? Ovaj IBAN nije od Komore. Danas me jedna žena zvala, da je to dobila ,kaj da radi ?
Jel tko kontaktirao Agro Klub ? Oni se nekak dočepaju odgovora.