• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
44
Na info onaj mail su mi odgovorili kroz sat vremena,a i na onaj 016002774 su mi isto rekli

Posljednje uređivanje od moderatora:

Moslavka

Novi član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
4
Evo niste jedini. Niti ja nisam jos uvijek dobio nista,a jedini odgovor im je da je administrativna kontrola u tijeku. I ako ovaj tjedan ne bude nikakve uplate da ih opet zovem.
Da tak i meni govore, ja zovem za 10 dana kak mi kažu, već me sram, al bome njih nije sram odgovorit mi isto što i zadnji put, nazovite za 10 dana ako ne dobijete uplatu🙄

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
610
Zato ja više ne glasam za nikoga. I nije me briga tko bude a tko nebude pobjedio. Netrebam ih (političare) za ništa više.
Ispada prije izbora obećanja i obećanja, na izborima glasam, pobjede...Nakon pobjede nateži ih za rukav da naprave cestu, nasip, poprave crkvu, iskopaju kanal.......
I to sve ne naprave......
Ono malo što naprave, a naprave mojim novcem-ne svojim, uz svesrdno povlačenje za rukav, pa lobiranje, pa nazivanje,pa sto čuda, kao da su napravili neznam što....
Taj način moljenja, naćin preko veze, naćin kao oni mi prave uslugu, mi je ogavan i odvratan.
I nemogu više, zbog svoje mentalne higijene, više glasati za NIKOGA.
I jedni i drugi i treći su LOPOVI, koji misle samo na sebe i na svoj interes.
Pa neka odsad što se mene tiće bude bilo tko od LOPINA na vlasti.
A vi i dalje glasajte, ovčice .... :ROFLMAO:

Molim Admina da napravi novu temu : IZBORI, pa neka prebaci post u istu tu Temu. Hvala, LP

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
251
Šta to znači?
Prošle godine oni koji su osigurali nisu dobili ništa, sad kolko sam ja skužio oni koji nisu osigurali će dobiti 50% ??

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,153
Da baš to..
Prošle god sa osiguranjem ništa, a ove bez osiguranja 50% manje..
Zanimljivo da.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,405
A to opet nije pravilo jer je prošle godine stari dobio, a ja nisam. U pitanju je duhan, poplava usjeva, obojica imamo osiguran taj usjev.

ivanaib

Novi član
Tu od
13 Pro 2024
Poruka
1
Lijep pozdrav svima,
Malo sam u problemu. Inače imamo 16 ha repe.
Ja izgleda nisam poslala u 4 mjesecu ono za potporu proizvođače repe za razdoblje od 2023 do 2027 godine. Svi su naši kolege koji se isto bave proizvodnjom dobili potporu prošli tjedan. Mi nismo. I sad vidim da nismo poslali to tada u 4 mj. Riješenje ćemo dobiti vjerojatno sljedeći tjedan...
Ima se pravo žalbe.
Da li se kome nešto slično dogodilo i da li su uspjeli dobiti potporu?
Hvala na odgovorima

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,153
Prilikom predaje zahtjeva nije zatražena potpora za šećernu repu?
Postoje rokovi za predaju, i rokovi za izmjene ali su prošli davni dana.
Najbolje po informacije direkt u apprrr.

Najnoviji postovi

Na vrh