Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Bože dragi,,,pa da se ne može znati u roku 30 dana dal će bit isplata za tipa Gpp,,,Klopke itd itd pa u 30 dana da ljudi ne znaju dal će bit il ne u dan dva već u 30 dana,,,,tipa kažu 15.05 ide ostatak Gpp-a,,,,od 15.05 do 25.05 ide za Klopke,,itd itd sad može netko opet poslat onu tablicu plana isplate,,,al brate to je rekla kazala,,,!!!!!!!
Sve lažov do lažova, linčine i neradnici.Još nisu isplatili mjeru 76.01 iako su pare davno osigurane,ali kažu da moraju provjeriti tko je s kim povezan
Pozdrav forumaši, pitanje nakon ispunjavanja u Arkod za izravna plaćanje treba poslati i poštom?
Nisam dugo predavao znam da je prije bilo uz taksu 20kn, kakva je procedura sada.
Lp
Pozdrav forumaši, pitanje nakon ispunjavanja u Arkod za izravna plaćanje treba poslati i poštom?
Nisam dugo predavao znam da je prije bilo uz taksu 20kn, kakva je procedura sada.
Lp
Misljenja sam da neisplata ide namjerno i svjesno da se unisiti i to malo nas koji nesta radimo, zeznuli svinje prvo, otkupna cjena zitarica s polja nikakva, u stalnom je padu, na takav nacin ako nemas neke financijske zaledjine da krenes u sjetvu ili nesta ti si propao, ubili te i niskom otkupnom cjenom i sad s ovime, a znam ih dobar dio koji ceka poticaj da krene u sjetvu ili se zaduzuju i krpaju to s urodom jel nezna kolko je taj gnoj u dvorisitu i kolko tona bude dao na jesen samo za to a to mahom bude pusiona.
Na to se ide.
Ljudi čemu kuknjava? Ja sam zaključio da su svi sretni i zadovoljni. Ako ne svi onda barem većina kojoj odgovara ovakvo stanje i ne bi to mijenjali. Iz RH su otišli oni koji su bili nezadovoljni. Oni koji su ostali šute i ništa ne poduzimaju da dođe do promjena (na bolje). To me podsjeća na jednog susjeda koji je imao psa i stalno ga je tukao, a to jadno stvorenje mu je bilo sve bolje odano. Da li ste primjetili da je netko posebno spominjao poljoprivredu prije izbora? Da li ste možda čuli da se HGK oglasila i da se angažirala u rješavanju problema poljoprivrednika? Što onda očekivati i čemu se nadati? Hebati će nas i dalje i to još više i žešće, a na nama je da budemo odani i poslušni. Još moramo izabrati europarlamentarce koji će brati lovu i prenositi nam nove direktive iz EU.
isplate za Ekološki uzgoj, Dobrobit životinja te sve Eko sheme isplatit će se do 1. svibnja, a poravnanje računa za sve potpore bit će završeno u zakonskom roku do 30. lipnja 2024. godine.