• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,055
E moj narode. Za nas Podravce se veli da smo hlebinčani (naivci). Sad vidim da smo mi još mila majka. Sad će još uslijediti pisanja kako se poticaji nisu nikada isplatili tako rano, još od stoljeća sedmog. Pa onda slijede Penava, Kukavče, Ćipe i ostali heroji da nas uvjeravaju u svoje velelebne uspjehe u sektoru poljoprivrede. I može im se biti. Ovaj narod guta sve to da je milina. Takav materijal za manipulacije se rijetko gdje nađe.

Igi88

Aktivni član
Tu od
3 Sij 2021
Poruka
161
Evo, nisam računao..., ali mislim da je ove godine kao nikad do sad,kako su rekli tako nekako i sjeda lova....
Još pvp voće... I poravanja..

Najnoviji postovi

Na vrh