Zašto se komora ne oglasi sa konkretnim odgovorima,valjda u agenciji njima kažu istinu a ne laži kao nama kad zovemo.Jel se uopce isplati koga vise zvati u agenciju
Vjerujem da moras dobiti za onoliko ha na koliko si zadovoljio prinos. Npr.mi imamo 20 ha a zadovoljili smo prinos za 9 ha...dobili.smo u 4 mj.PVP za 8 ha. Ali minimalno zajamčenih 152 eura po ha. Žalost!Znači zbog nepogode nisam prijavio dovoljnu količinu u pvp voće,pa ništa
Nisi dobio 152eura, nego oko 80 % od 152 eura Ostatak ćeš dobiti u poravnanjimaVjerujem da moras dobiti za onoliko ha na koliko si zadovoljio prinos. Npr.mi imamo 20 ha a zadovoljili smo prinos za 9 ha...dobili.smo u 4 mj.PVP za 8 ha. Ali minimalno zajamčenih 152 eura po ha. Žalost!
Meni je tako rečeno kad sam pitao zašto sam dobio 135 eura po hektaruDaj Bože! Do sada smo uvijek dobili PVP u jednoj isplati!
Da znam pravu adresu navedenih ljudi ja bi poslao mail .Da li je možda tko direktno pisao ravnatelju agencije, ministrici poljoprivrede, državnom tajniku ministarstva poljoprivrede, predsjedniku HPK.... ili pišete na e-mail info i zovete zaposlenike u agenciji?