Bit će nam bolje tek onda kad postanemo složni,kad prestanemo režati jedni na druge,kad ostali podrže poljoprivrednika i kad poljoprivrednik podrži ostale,tad neće biti moguće političarima manipulirati pa tko god oni biliDjabe se vama svima prepirati tko,šta i zašto, dok se ovi u saborskim foteljama podsmijavaju svima nama. Dok oni ne dođu na minimalac od plaće ,ja u njih nemam povjerenja, dok se sve nepotrebne općine diljem Lijepe Naše ne zatvore,ne bude ništa od boljega.
Prvo neka se stave na minimalac da vide kako je to,pa neka onda pricaju dalje.
Slazem se,ali je to nemoguća misijaBit će nam bolje tek onda kad postanemo složni,kad prestanemo režati jedni na druge,kad ostali podrže poljoprivrednika i kad poljoprivrednik podrži ostale,tad neće biti moguće političarima manipulirati pa tko god oni bili
Za nas je vjerovatno kasno ali još možemo učiniti nešto za buduće generacije tako da svatko u svom domu poradi na temi humanosti te moralnih vrijednosti svakog čovjekaSlazem se,ali je to nemoguća misija
Dok god bude "poljoprivrednika" koji žive za poticaj, dotle će trebati i Ministarstva poljoprivrede, i svih popratnih agencija, zavoda, folklora.Pod hitno ukinuti upisnik poljoprivrednih gospodarstava i sve poticaje koji postoje.
Meni je dosta navažanja baba k javnim bilježnicima i ostalih gluposti.
Meni moja majka koja zivi sa mnom na istoj adresi mora zemlju davati u harendu i onda za to placati porez.
Ma nek idu oni svi u...
A ove mjere, to pogotovo nikad nije trebalo biti.
Žao mi je kaj to dobivaju samo veliki kojima to realno ni ne treba, a nama koje treba malo pogurati i pomoci nam, mi za to ne smijemo ni pitati.
Nije istina, država je uvijek poticala na druge načine, od povlaštene cijene gnojiva, do bonusa na proizvodnju, do povlaštenih cijena otkupa...nisu postojali dok nismo imali osnivanje OPG-ova...čini mi se da je to bilo negdje 2002.?