Moraš si ostavit jedan primjerak domaNikakvu kopiju ja ni prošle ni ove godine nisam dobio. Niti mi je ista vraćeno.
Samo su uzeli i rekli hvala
Moraš si ostavit jedan primjerak domaNikakvu kopiju ja ni prošle ni ove godine nisam dobio. Niti mi je ista vraćeno.
Samo su uzeli i rekli hvala
Ja sam nosio dva primjerka,jedan ostavili sebi a na drugi sam dobio štambilj s urudžbenim brojem i datumom predaje.zahtjev kad predaješ ne dobiješ nikakvu kopiju. predaš, udari pečat i to je to. ja sve predajem digitalno pa imam barem kakav takav dokaz da sam sve predao, ali mi isto tako ništa ne znači, jer dobio sam do sad samo predujam i ništa poslije. fali isto iznos....
Ovo vam je super ideja.Nađimo se nas petstotinjak ispred Agencije za plaćanje. Uđimo unutra, zatražimo pojašnjenje od voditelja Agencije i onda znamo na čemu smo.
Na taj drugi im obavezno tražiš da ti udare pečat o zaprimanju sa datumom. Kako ćeš dokazati da li je ili nije predano ?Ne razumijem kako ja dobijem dva primjerka. Jedan predajem u agenciju a drugi ostaje meni. Isto tako sa svim onim silnim obrascima.