JA dobio samo osnovno, za mlade jucer nista.Kakva je situacija s ovima što su dobili jučer za mlade ? Dali je vama sjelo osnovno ? Meni sve zeleno ,ali nema još ništa.
Savjetodavna to zna sve.Gdje se prijaviti za tu izobrazbu ilitiga tečaj za mlade, sad mi je prva god pa nisam upučen baš?
Savjetodavna. hr pri Ministarstvu poljoprivrede, na stranicama su objavljeni tečajevi po županijama ili zvati za prijavu. Pravilnik pročitati od korica do korica. Jer svaki propust (bez obzira na njihove savjete ili upute) tereti korisnika.Gdje se prijaviti za tu izobrazbu ilitiga tečaj za mlade, sad mi je prva god pa nisam upučen baš?
Meni isto jučer ekdpertna imo sam jednu crvenu di je bio kukuruz i danas zelena,osnovno nisam dobioJuce ekspertna,jutros sve zeleno ima nade
Netrebas zvati, samo provjeri u agronetu jel ti odradjena ekspertna ako jest i sve u redu bude sutra ti pozelene ako nepozelene onda zoviKako dobijete tu ekspertnu, zovete nekoga ili šta.
Ja imam 3 crvene i 10 zelenih, a sve maslinici, jedan isti do drugog.
Danas zvao agenciju u pazinu rekla ništa se ne brinite, ako je sve napravljeno kako treba bit ce isplata!
I na zelenim i na crvenojPitanje imam.Jesu i na zelenima kod tebe radili ekspertnu ili samo ostale
i na zelenimPitanje imam.Jesu i na zelenima kod tebe radili ekspertnu ili samo ostale