• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
420
Dala sam si malo truda " blejati " u semafor...i mogu vam reći,da je kaj se tiče nas, sada, točan. Gledala sam parcelu koja je bila kukuruz, koji je pobran , malčirano i parcela je požutjela. Sad je posijano i zelena je.
Kak je bila mu kojem razdoblju, ne znam ,nisam pratila .

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,002
Meni bila ekspertna procjena 4.11,a danas kontrola na terenu,sutra još dođe po obrazac 19 (za MUK) i potvrdu o odslušanim predavanjima.
Ekspertnom procjenom 1 parcela mi je iz žutog u zeleno prešla,od 6 crvenih sve ostale crvene,a nijedna zelena nije pocrvenila,iako se nebi čudio da se i to dogodi.
Sad ćemo vidjeti što bude nakon kontrole na terenu.

Da li ste u "kontrola na terenu" dobili izvještaj ekspertne procjene,pa kontrole na terenu?il nešto drugo?

Posljednje uređivanje:

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,002
Mislio sam pod izvještaj kontrole na terenu

Prilozi

• Screenshot_20241112_175003_Chrome.jpg
    Screenshot_20241112_175003_Chrome.jpg