• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
420
Dala sam si malo truda " blejati " u semafor...i mogu vam reći,da je kaj se tiče nas, sada, točan. Gledala sam parcelu koja je bila kukuruz, koji je pobran , malčirano i parcela je požutjela. Sad je posijano i zelena je.
Kak je bila mu kojem razdoblju, ne znam ,nisam pratila .

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,004
Meni bila ekspertna procjena 4.11,a danas kontrola na terenu,sutra još dođe po obrazac 19 (za MUK) i potvrdu o odslušanim predavanjima.
Ekspertnom procjenom 1 parcela mi je iz žutog u zeleno prešla,od 6 crvenih sve ostale crvene,a nijedna zelena nije pocrvenila,iako se nebi čudio da se i to dogodi.
Sad ćemo vidjeti što bude nakon kontrole na terenu.

Da li ste u "kontrola na terenu" dobili izvještaj ekspertne procjene,pa kontrole na terenu?il nešto drugo?

Posljednje uređivanje:

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,004
Mislio sam pod izvještaj kontrole na terenu

Prilozi

• Screenshot_20241112_175003_Chrome.jpg
    Screenshot_20241112_175003_Chrome.jpg
    14.3 KB · Pregleda: 46

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,004
Tek sam jučer vidio kad me kontrolor nazvao da mu za danas pripremim papire.
Pitat ću ga danas šta i kako dalje,a iz iskustva znam da žalbe odbijaju,a i čekati odgovor mjesecima je budalaština teška s njihove strane.

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
697
Imao kontrolu na terenu.iza konrole za par dana dobio obavjest da su mi dvije parcele u crvenom, kontrolor rekao da je sve u redu. Dobio izvješće o kontroli gdje se te parcele uopće ne spominju,jer je sve u redu a na monitoringu su i dalje crvene i piše da nije obavljena ekspertna procjena... ovaj sistem je VIC. gledaju kako da zajebavaju ljude da se što više odustane od potpora.

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
33
Idiotizam na najjace. Meni danas rekli da je administrativna kontrola u tijeku. Jos prije 20 dana mi zavrsena ekspertna procjena i utvrdjeno da je sve ok i oni 20 dana vec imaju administrativnu kontrolu. Sta bi bilo da imam 500 hektara u pm

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
697
Za prošlu godinu sam prvi poticaj dobio u 4om mjesecu ove godine. Sve mi se čini da tako bude i s ovim poticajem. I onda se priča o "avansu".
Po meni: UKINUTI POTICAJ. jer ovo nije poticanje proizvodnje, već samo kontroliranje što i kako budemo sadili,sijali na teret stvaranja uhljeba u apprrr, ministarstvu poljoprivrede i brisela.

uredbaEU 2021

Novi član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
20
Idiotizam na najjace. Meni danas rekli da je administrativna kontrola u tijeku. Jos prije 20 dana mi zavrsena ekspertna procjena i utvrdjeno da je sve ok i oni 20 dana vec imaju administrativnu kontrolu. Sta bi bilo da imam 500 hektara u pm
Da imaš 500 hektara nebi imao kontrolu jer kad imas 500 hektara vec imas i vezu!

Na vrh