• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

DMboy

Aktivni član
Tu od
20 Tra 2012
Poruka
373
I ja dobio opomenu, upravo.. Pa oni to za 2021.godinu šalju.. Screenshot_20241204-152651.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
134
Ebo ih ja. Svaki put kada mi na mail salju da moram platiti clanarinu,ja njima kazem da mi posalju uplatnicu pa cu platiti. Jednom su mi odgovorili kako oni to ne rade(salju uplatnice), a sve ostale mailove su mi ignorirali Kako oni ocekuju da moj tata od 70 godina,koji ne zna na daljinski od tv-a a kamoli na mail,da plati clanarinu. Necu platiti iz principa dok mi ne posalju uplatnicu. Ako mogu svi drugi,moze i komora

DMboy

Aktivni član
Tu od
20 Tra 2012
Poruka
373
Ne. Izgleda je malo nas dobilo kad se ne hvale.

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,768
Mislim da bi svi trebali predsjedniku HPK pismeno zahvaliti na poslanim čestitkama za Božić. Samo izgleda da nije baš svjestan da bi mogao dobiti po prstima od AP jer zahvale šalje prije izbora. Svatko imalo promoćuran koji ima izražen filing ili ti šlif zna da se to dela nakon izbora dok su još pacijenti opijeni i ne znaju kaj im se dešava.

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
258
Dobio i ja opomenu tamo piše da imam velike koristi i mogućnosti od hpk a ja uopće neznam da postoje

Irvine156b

Aktivni član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
87
Dali ima neko da prošlih godina nije dobio nikakav poticaj kad i većina (do 31.11) a da su mu kasnije isplatili po planu (sav iznos)???

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,768
Oni koji su dobili poticaj 31.11. mora da su pravi sretnici. To su izgleda samo oni sa plavim članskim iskaznicama. :confused: :unsure: :unsure:

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,362
Je ko opće platil tu članarinu? Meni isto došla ta poruka danas.. 🤦
Mislim da to nitko neće platiti.
Poljoprivrednik koji nema mejl, kako ga obavijeste ako oni samo šalju mejlove?

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,768
U agronetu su svakome zalijepili obavijest da je dužan plaćati članarinu. Samo nisam nigdje pročital koje su to njihove obveze kao i svrha postojanja (osim ubiranja članarine). Tu su izgleda samo da drže štangu onima na vlasti.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,847
Kako oni s razlogom potcjenjuju ovaj narod jer 80 posto bu reklo nama je HDZ uplatil poticaja bumo glasali za njih😏

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
122
Obaveza biti član i time plaćati članarinu je propisana zakonom.
Tko misli da će to izbjeći... bojim se da se neće usrećiti.

Da je tih 10 eur-a najveći problem bi mi živjeli u raju na zemlji. Meni se osobno ne da zafrkavati i riskirati neugodnosti radi toga pa uredno plaćam članarinu.

Najnoviji postovi

Na vrh