mmpoljo
Aktivni član
- Tu od
- 5 Velj 2023
- Poruka
- 124
za mlade da, za osnovno neJeste dobili 2 uplatu za osnovno
za mlade da, za osnovno neJeste dobili 2 uplatu za osnovno
Potpisali smo kad smo radili poticaj da mogu raspolagati s našim podacima nazalostA od kud im naši podaci ako po đipijaru nitko nebi smio dilati naše osobne podatke i za to mislim da bi kazneno za to trebao odgovarat
Nije problem u 10 eura već je problem da mi oni po tome trebaju nac kupca za bika koji plaća 3,5 eura kg a mi prodajemo po 2,8 ili .... to bi značilo ono šta piše da imamo čuda od komoreObaveza biti član i time plaćati članarinu je propisana zakonom.
Tko misli da će to izbjeći... bojim se da se neće usrećiti.
Da je tih 10 eur-a najveći problem bi mi živjeli u raju na zemlji. Meni se osobno ne da zafrkavati i riskirati neugodnosti radi toga pa uredno plaćam članarinu.
Ja sam sretnike dobio sam do 30 11Oni koji su dobili poticaj 31.11. mora da su pravi sretnici. To su izgleda samo oni sa plavim članskim iskaznicama.
Jesmo potpisali pod prisilno jer drugačije nemožemo predati zahtjev za poticaj.a da imaju kućicu sa križićem dali želimo ili ne plaćati ćlanarinu to bi već bil drugi par cipelaPotpisali smo kad smo radili poticaj da mogu raspolagati s našim podacima nazalost
Dobro, pa neka onda pošalju uplatnice u elektronskom obliku.
ma nisam mislio da se pita komora nego ovaj odvjetnik Tihomir Rozmaric koji je to i poslao ima na netu njegov broj pa sa njim vidjet o cemu se to radi 042 212 037
Mi isto. Za mlade, osnovno ne. Jučer je to biloza mlade da, za osnovno ne