• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Irvine156b

Aktivni član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
88
Dali ima neko da prošlih godina nije dobio nikakav poticaj kad i većina (do 31.11) a da su mu kasnije isplatili po planu (sav iznos)???

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,829
Oni koji su dobili poticaj 31.11. mora da su pravi sretnici. To su izgleda samo oni sa plavim članskim iskaznicama. :confused: :unsure: :unsure:

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,849
Kako oni s razlogom potcjenjuju ovaj narod jer 80 posto bu reklo nama je HDZ uplatil poticaja bumo glasali za njih😏

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
262
A od kud im naši podaci ako po đipijaru nitko nebi smio dilati naše osobne podatke i za to mislim da bi kazneno za to trebao odgovarat
Potpisali smo kad smo radili poticaj da mogu raspolagati s našim podacima nazalost

Obaveza biti član i time plaćati članarinu je propisana zakonom.
Tko misli da će to izbjeći... bojim se da se neće usrećiti.

Da je tih 10 eur-a najveći problem bi mi živjeli u raju na zemlji. Meni se osobno ne da zafrkavati i riskirati neugodnosti radi toga pa uredno plaćam članarinu.
Nije problem u 10 eura već je problem da mi oni po tome trebaju nac kupca za bika koji plaća 3,5 eura kg a mi prodajemo po 2,8 ili .... to bi značilo ono šta piše da imamo čuda od komore

Oni koji su dobili poticaj 31.11. mora da su pravi sretnici. To su izgleda samo oni sa plavim članskim iskaznicama. :confused: :unsure: :unsure:
Ja sam sretnike dobio sam do 30 11

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,747
Potpisali smo kad smo radili poticaj da mogu raspolagati s našim podacima nazalost
Jesmo potpisali pod prisilno jer drugačije nemožemo predati zahtjev za poticaj.a da imaju kućicu sa križićem dali želimo ili ne plaćati ćlanarinu to bi već bil drugi par cipela

sanjak

Član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
79
Žena u agenciji mi je rekla da se to mora plaćati pošto čim imamo opg na neki način se obvezujemo da to moramo plaćati. Što oni rade ili ne rade za tu članarinu to je druga stvar ali platiti se mora.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,668
Pa bar se nek udostoje poslati uplatnicu ili, kad već raspolažu podatcima, nek sami odbiju od poticaja.
Na koji račun i koji PNB uplatiti?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,829
Mora se platiti samo iz razloga što smo ovce koje se daju šišati. Obveza plaćanja je zakonska obveza. Taj zakon su napisali oni koje je narod izabrao. I onda što reči osim o narode, narode.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,668
Nije ih izbral, već ih je samo potvrdil, jer da zbilja biramo, vjerojatno nitko od tih imena ni ne bi bil na izbornim listama.

zeus505

Novi član
Tu od
20 Stu 2023
Poruka
21
Treba nazvat ovog Tihomira Rožmarića i pitat covjeka za to i ako je to stvarno tako pitat ga zasto nisu poslane uplatnice

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
158
@zeus505 ovo će ti biti odgovor. Tako su meni odgovorili prije pola godine,od tada me ignoriraju na mailovima.

Prilozi

• Screenshot_2024-12-05-09-04-10-015_com.google.android.gm-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-05-09-04-10-015_com.google.android.gm-edit.jpg
    20.9 KB · Pregleda: 74

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,829
Ja se navek ponovno začudim kako narod ostane iznenađen i uvrijeđen. Kaj da je ispal iz pjesmice Začuđeni svatovi.
Otprilike kao onaj Janaćko. Ma da li je moguće? Ma kako je moguće? Sveca ti. Leba ti. Majku da nemaš.

@zeus505 ovo će ti biti odgovor. Tako su meni odgovorili prije pola godine,od tada me ignoriraju na mailovima.
Dobro, pa neka onda pošalju uplatnice u elektronskom obliku.

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
158
@lijeskakc ma nece ni to. Znamo sta je zapravo tu stvar,a to je lijenost. Ovako posalju svima isti mail i bok, da rade uplatnice,bile one elektronske ili papirnate,morali bi za svakog poljoprivrednika ispisati podatke unaprijed.
Ali opet ponavljam, te elektronske uplatnice nisu riješenje pošto se puno ljudi ne razumije na mailove i internet bankarstvo, uključujući mog oca od 70 godina. Tako da ako ja kao član želim papirnatu uplatnicu onda bi ju trebali i poslati, kako sve ostale firme mogu,tako mogu i oni. A ne se praviti da su eko osvješteni bla bla

zeus505

Novi član
Tu od
20 Stu 2023
Poruka
21
ma nisam mislio da se pita komora nego ovaj odvjetnik Tihomir Rozmaric koji je to i poslao ima na netu njegov broj pa sa njim vidjet o cemu se to radi 042 212 037

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,029
Na svaki zahtjev za poticaj,može biti onaj kvadratić gdje piše "slažem se da 10e od ukupnog iznosa potpora bla bla se uplati u HPK..." sa mjestom za potpis,i amen..potpišeš i zaboraviš..ovak opet profitiraju odvjetnici za slanje opomena itd,što je teška debilana...
Oni za faking 10e šalju preko odvjetnika opomenu koja košta 20e,pa jebote mi smo stvarno retardiran narod...

Na vrh