• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,029
Već vidim scenarij 30.12,
8e/ha za područja s prirodnim ograničenjima,tek toliko da mogu reći da su obećanja izvršili...

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,833
Žena u agenciji mi je rekla da se to mora plaćati pošto čim imamo opg na neki način se obvezujemo da to moramo plaćati. Što oni rade ili ne rade za tu članarinu to je druga stvar ali platiti se mora.
Nemaju oni svi pojma o ničemu i svako priča i radi ko kaj hoće, evo kod mene u selu samo ja i jedan susjed smo zvani u Ozaljsku u Zg da moramo odradit ono nekakvo usklađivanje tad su mi poništili karticu za gorivo i dali onu novu elektronsku, i od tad dobivam mail za plaćanje članarine HPK, od 8 osam Opg-ova u selu 6 nema pojma o nekakvoj članarinu i HPK, nikad ih nitko nije tražil za to usklađivanje a imali su više promjena nego ja, i čudom se čudiju kad ja pokažem EPI karticu. Ovi dana moram ponovo u Ozaljsku jer mi se izlazi kartica pa bum ponovo ispričal ovo kaj sam tu napisala jer zadnji put kad sam im to rekao baba me uvjeravala kak je to nemoguće. :oops:

Nyckio83

Novi član
Tu od
28 Svi 2019
Poruka
28

Poljoprivrednicima šest milijuna eura za štete od prirodnih nepogoda​

Vlada je u četvrtak donijela Program potpore poljoprivrednim proizvođačima za ublažavanje posljedica prirodnih nepogoda nastalih u 2024., vrijedan šest milijuna eura.

Moglo bi biti nekie isplate!

Posljednje uređivanje od moderatora:

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,029
To misliš na nas izbačene iz mjere?
Ma na sve..sve nešto ide na kapaljku ili ništa.
Glavno da ispadamo paraziti koji cijele godine planduju i žive od poticaja..

zlaja1

Član
Tu od
20 Lip 2016
Poruka
78
Usvojen je i program potpore poljoprivrednim proizvođačima za ublažavanje posljedica prirodnih nepogoda nastalih u 2024. godini, a za njega je osigurano 6 milijuna eura. Za provedbu Programa izradit će se pravilnik, a provodit će ga Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva dok će Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju provoditi isplatu potpore na žiro-račune korisnika.

U ovome Programu izuzet će se prijavljene štete od suše, koje će se posebno kompenzirati kroz novu mjeru koja će se provoditi u 2025. godini u okviru Strateškoga plana zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske za 2023 do 2027. godine.

Nyckio83

Novi član
Tu od
28 Svi 2019
Poruka
28
Bit ce isplata onima tko je imao procjenu štete vece od 50 posto,a sta tko je imao 50 posto ili manje?

Na vrh