Nemaju oni svi pojma o ničemu i svako priča i radi ko kaj hoće, evo kod mene u selu samo ja i jedan susjed smo zvani u Ozaljsku u Zg da moramo odradit ono nekakvo usklađivanje tad su mi poništili karticu za gorivo i dali onu novu elektronsku, i od tad dobivam mail za plaćanje članarine HPK, od 8 osam Opg-ova u selu 6 nema pojma o nekakvoj članarinu i HPK, nikad ih nitko nije tražil za to usklađivanje a imali su više promjena nego ja, i čudom se čudiju kad ja pokažem EPI karticu. Ovi dana moram ponovo u Ozaljsku jer mi se izlazi kartica pa bum ponovo ispričal ovo kaj sam tu napisala jer zadnji put kad sam im to rekao baba me uvjeravala kak je to nemoguće.Žena u agenciji mi je rekla da se to mora plaćati pošto čim imamo opg na neki način se obvezujemo da to moramo plaćati. Što oni rade ili ne rade za tu članarinu to je druga stvar ali platiti se mora.
To misliš na nas izbačene iz mjere?Već vidim scenarij 30.12,
8e/ha za područja s prirodnim ograničenjima,tek toliko da mogu reći da su obećanja izvršili...
Dobio ja, bez iskaznice.Oni koji su dobili poticaj 31.11. mora da su pravi sretnici. To su izgleda samo oni sa plavim članskim iskaznicama.
Ma na sve..sve nešto ide na kapaljku ili ništa.To misliš na nas izbačene iz mjere?