• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
300
Znači dobit ćemo kitu labudovu u novcima i još će nas sa obvezama opteretit kada treba prdnut,kada piškit,kada kakit,i da sve to lijepo poslikamo,geotagiramo,zakopamo kamen temeljac,ali i dalje nebudu u stanju napisati točan datum isplate i držati se toga.
Mala digresija: kaže se muda labudova!(y)

Objavljen je novi pravilnik za 2025. Sad naočale na glavu, pravilnik u ruke i pročitati sve od prve do zadnje stranice kaj opet ne bude pitanja za kaj ovak za kaj onak. Ako treba bude se napravilo i testiranje. Onaj tko ga ne bu pročital nema prava na postavljanje pitanja. Sretno.
Samo molim čitati sa razumijevanjem da se shvati što je pisac time htio reći. Na godinu imamo razgovor o štivu.

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
470
Meni fali za dobrobit 40 posto odluku dobio a pare ne
Nama fali pola za stajski gnoj za 2023. Nema ni odluke .
UPADATE:
Do sad ( ili do nekog dana, ja sam sad otkrila) se ODLUKA nije dala skinuti u PDF, sad se može, e pa tamo ima odluka za stajski gnoj. Kaj smo dobili, dobili smo. To bi bilo 140 e/ ha.
Nikakvih sankcija nemamo .
Amen.

Posljednje uređivanje:

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
267
Jutros se čuo na broj 780 zadnji u vezi Tvpv-a kažu odobravanja kreću tek u Svibnju što po meni znaci isplata 30.06 zadnji dan garant!

nino19

Član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
77
Ekipa, što se tiče tvpv, koliko vam ispada po ha za prošlu godinu? Tj., dali vam je isplaćeno samo za parcele koje su veće od 1 ha. Meni ispada točno 250 po ha s tim da je isplaćeno samo za te parcele koje su veće od 1 ha. Imam 60 ha, isplaćeno samo za 20 ha jer su ostale manje

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,058
Rekli su da će do kraja 2024 isplatiti "Plaćanja za područja s prirodnim i ostalim ograničenjima"
Jel to dobio netko?

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
138
Piše u pravilniku. Zna se već i za 2025.
---
INTERVENCIJA 71.01. Plaćanja za područja s prirodnim i ostalim ograničenjima
Članak 142.
...
(7) Odobreni iznos za ovu intervenciju smanjuje se ovisno o veličini zatražene površine na sljedeći način:
GPP – bez degresivnosti do 50 ha (190 EUR/ha)
...
ZPO – bez degresivnosti do 20 ha (132 EUR/ha)
...
PPO – bez degresivnosti do 50 ha (79 EUR/ha)
(8) U slučaju nedostatnih sredstava iznos potpore se umanjuje podjednako svim korisnicima.

Posljednje uređivanje:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,861
Jadna li smo država kad oni za nas nemaju točan iznos potpora več se obrađuju sa stavkom ako neče biti dosta sredstava za nas a za svoje plače znaju sve datume i to nesmije kasnit
U Austriji bi za ovakavu isplatu potpora frcale glave po riječima njihovih poljoprivrednika

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,244
Marija Terezija i Franc Josef su probali od nas nekaj napraviti, ali očito nisu uspjeli. Nebu nas nitko mijenjal. Mi smo svoji na svojem. I nebu nama nitko govoril do kad moraju biti isplaćeni poticaji. :ppozdrav:
Pametni su naši političari. Nejdu oni vu Austriju ili Njemačku delat. Ovakak narod kakav oni imaju (gule i strižu) nema više na kugli zemaljskoj. Beeeeee...meeeeee...

Posljednje uređivanje:

ferrari

Novi član
Tu od
13 Srp 2024
Poruka
13
Jadna li smo država kad oni za nas nemaju točan iznos potpora več se obrađuju sa stavkom ako neče biti dosta sredstava za nas a za svoje plače znaju sve datume i to nesmije kasnit
U Austriji bi za ovakavu isplatu potpora frcale glave po riječima njihovih poljoprivrednika
Austrija... Di nju nađe jednu od najboljih u primjeru poljoprivredne politike.
Kakav smo narod takva nam je i vlast, jer vlast dolazi iz naroda.

Najnoviji postovi

Na vrh