• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,343
Sta hoceli bit kakvih prosvjeda ili ce se samo vako kukat i cekat
Prema mojoj slobodnoj procjeni ovakvi su izgledi za prosvjed. Od ukupnog broja nezadovoljnih maksimalno desetorica bi izrazila žarku volju za prosvjedom. Od njih deset šestorica bi potpisali da će prosvjedovati. Od te šestorice dvojica bi se našli na prosvjedu i onda razočarani bi otišli u prvu birtiju da se napiju k'o majke i da hebu po spisku svima po redu familiju i da možda shvate nakon nekoje litre da tu nema spasa.

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
295
Sad sam ja to malo racunal pa mi bumo od tih 20 milijona eura dobili oko 50 eura po hektaru 🤣 znaci 100 kg kana 🤣

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
70
Prema mojoj slobodnoj procjeni ovakvi su izgledi za prosvjed. Od ukupnog broja nezadovoljnih maksimalno desetorica bi izrazila žarku volju za prosvjedom. Od njih deset šestorica bi potpisali da će prosvjedovati. Od te šestorice dvojica bi se našli na prosvjedu i onda razočarani bi otišli u prvu birtiju da se napiju k'o majke i da hebu po spisku svima po redu familiju i da možda shvate nakon nekoje litre da tu nema spasa.
Ima tu istine svakako a osobito jer stoka sitnog zuba jedva čeka pročitati ovakav post a sve kako bi imali podršku i sigurnost da ne bi doslo do USTANKA!
Ustanak je bio i bit će!
Možda im je bolje poljoprivredni od onog drugog!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,343
Samo pogledaj kakva je bila halabuka oko plaćanja članarine za HPK. I onda najedanput svi tiho. Platili i članarinu i trošak opomene. Ne bi se čudil da je većina uplatila i članarinu unaprijed za desetak godina kaj ne budu imali probleme. Pokušal sam pokrenuti stvar oko HPK i njezine svrhe i funkcije, ali ideja nije pala na plodno tlo.
I dalje vrijedi ona stara: ¨Bara čkomi, nije nam tak loše. Još ne tuku. Moglo bi biti puno gore. Glavu dole i jezik za zube¨.

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
70
Ne znam u čije ime govoriš ali krug poljoprivrednika s kojima redovito pregledavam Agronet,citamo Uredbe ,pišemo žalbe i dr.,nitko nije platio članarinu niti će ju platiti.
I ne radi se o nekoliko ljudi!

Posljednje uređivanje od moderatora:

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
182
Samo pogledaj kakva je bila halabuka oko plaćanja članarine za HPK. I onda najedanput svi tiho. Platili i članarinu i trošak opomene. Ne bi se čudil da je većina uplatila i članarinu unaprijed za desetak godina kaj ne budu imali probleme. Pokušal sam pokrenuti stvar oko HPK i njezine svrhe i funkcije, ali ideja nije pala na plodno tlo.
I dalje vrijedi ona stara: ¨Bara čkomi, nije nam tak loše. Još ne tuku. Moglo bi biti puno gore. Glavu dole i jezik za zube¨.
Nije im puno ljudi platilo niti bude, a sada HPK mora sam snositi troškove odvjetnika. 😂

Ja nisam ni dobio tu takozvanu ovrhu a ne plaćam već neko vrijeme. Niti budem

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
182
@jlukaci7 da. Odvjetnička komora je rekla da to ne plaćaju poljoprivrednici tih 20€ što je trošak ovrhe nego HPK. I samim time se HPK uvalio u probleme.
Eto, dokaz sposobnosti tko je glas poljoprivrednika. Sramota.

Edit: Evo članka od prije par dana

Edit 2: i još malo dokumenata od neki dan.

Prilozi

• FB_IMG_1743113033549.jpg
    FB_IMG_1743113033549.jpg
    52 KB · Pregleda: 22
  • FB_IMG_1743113039837.jpg
    FB_IMG_1743113039837.jpg
    50.7 KB · Pregleda: 21
Posljednje uređivanje:

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
596
Evo povratak na temu roditeljski dopust, jučer išao predati papire, i šok. Nemam pravo na 2mjeseca, jer je žena bila 3godine na porodiljnom za blizance - 3. i 4. dijete. Onih 2 meseca je samo za 1. i 2. dijete.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,491
Nemoš vjerovati, baš kad bi trebao dobiti više po nekoj logici ti ne možeš dobiti uopće.
Ja nisam još išao. Ne znam el smijem zbog EU fonda, moram biti prijavit na OPG-u puno radno vrijeme 3 godine. Ne znam dali se to i dalje gleda puno radno vrijeme pošto država plaća pola.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,548
Evo povratak na temu roditeljski dopust, jučer išao predati papire, i šok. Nemam pravo na 2mjeseca, jer je žena bila 3godine na porodiljnom za blizance - 3. i 4. dijete. Onih 2 meseca je samo za 1. i 2. dijete.

Molim? Pa kakve su to gluposti 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Za 1.i 2. Imaš pravo, za dalje nemaš...

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
70
Tema nije porodiljni iako podržavam tu temu ali ista ne spada u ovu kategoriju.
Ljubazno bi zamolio da se navedena tema porodiljnog premjesti jer je u suprotnom u ovoj temi onda dopuštena i tema mirovine,dječji doplatak,brutto plaće,doprinosi i dr.

Najnoviji postovi

Na vrh