Prema mojoj slobodnoj procjeni ovakvi su izgledi za prosvjed. Od ukupnog broja nezadovoljnih maksimalno desetorica bi izrazila žarku volju za prosvjedom. Od njih deset šestorica bi potpisali da će prosvjedovati. Od te šestorice dvojica bi se našli na prosvjedu i onda razočarani bi otišli u prvu birtiju da se napiju k'o majke i da hebu po spisku svima po redu familiju i da možda shvate nakon nekoje litre da tu nema spasa.Sta hoceli bit kakvih prosvjeda ili ce se samo vako kukat i cekat
Ima tu istine svakako a osobito jer stoka sitnog zuba jedva čeka pročitati ovakav post a sve kako bi imali podršku i sigurnost da ne bi doslo do USTANKA!Prema mojoj slobodnoj procjeni ovakvi su izgledi za prosvjed. Od ukupnog broja nezadovoljnih maksimalno desetorica bi izrazila žarku volju za prosvjedom. Od njih deset šestorica bi potpisali da će prosvjedovati. Od te šestorice dvojica bi se našli na prosvjedu i onda razočarani bi otišli u prvu birtiju da se napiju k'o majke i da hebu po spisku svima po redu familiju i da možda shvate nakon nekoje litre da tu nema spasa.
Nije im puno ljudi platilo niti bude, a sada HPK mora sam snositi troškove odvjetnika. 😂Samo pogledaj kakva je bila halabuka oko plaćanja članarine za HPK. I onda najedanput svi tiho. Platili i članarinu i trošak opomene. Ne bi se čudil da je većina uplatila i članarinu unaprijed za desetak godina kaj ne budu imali probleme. Pokušal sam pokrenuti stvar oko HPK i njezine svrhe i funkcije, ali ideja nije pala na plodno tlo.
I dalje vrijedi ona stara: ¨Bara čkomi, nije nam tak loše. Još ne tuku. Moglo bi biti puno gore. Glavu dole i jezik za zube¨.
Evo povratak na temu roditeljski dopust, jučer išao predati papire, i šok. Nemam pravo na 2mjeseca, jer je žena bila 3godine na porodiljnom za blizance - 3. i 4. dijete. Onih 2 meseca je samo za 1. i 2. dijete.
Nema nista niti ce bit do prije izbora ukrajina je glavna tema i briga a ne hr narod i hr poljoprivrednikOcekivanja za danas ima isplate na vidiku kakve ili samo kiša