• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
275
Jesu nama uopće išla bila kako god poravnjana jel bilo za mlade poravnanje,,,za osnovno za prepspodjeljeno itd?

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
191
Meni ni HZZO ne isplaćuje naknadu za bolovanje, kasne po dva mjeseca. Tako da sa sjbanom nogom idem u sumu kako bi si zaradio za tri rege koje su sve ovaj mjesec.

Al nemoj slucajno da ja kasnim jedan dan sa doprinosima,odmah kamate...

sanjak

Član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
90
Znam i ipak ima ljudi koji će im dati glas.Isto tako te uskrsnice umirovljenicima. Čitala sam nekoliko članaka o tim dobrim djelima vlasti prije izbora,to im rade sve strucnjaci psiholozi. Ako šta daju onda to rade tjedan prije izbora, ni dovoljno daleko ni blizu.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
886
Meni ni HZZO ne isplaćuje naknadu za bolovanje, kasne po dva mjeseca. Tako da sa sjbanom nogom idem u sumu kako bi si zaradio za tri rege koje su sve ovaj mjesec.
Zanima me ovo oko isplate naknade.I sam sam duže na bolovanju pa me zanima na kakvu naknadu imam pravo.Porezni sam obveznik kao OPG u PDVu, porez na dohodak.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,613
Nema takve države, kao što je naša! 💩💩💩
Ima!

"Amerika - Amerika zemlja velikaaaaa,
Na vlasti im osuđenik, kao i namaaaaa."

Zapravo se ne razlikujemo puno od Amera. Trump osuđen pred sudom, dobio izbore i vodi zemlju u propast sa svojim politikama - greška glupih ljudi.

HDZ osuđen pred sudom, dobio izbore i vodi zemlju u propast sa svojim politikama - greška glupih ljudi.

Ubiremo li sličnosti?

🇺🇲👉🏻💩👈🏻🇭🇷

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
752
Nemoj vjerovati svemu što ti serviraju u vezi Amerike. Carine su jako pregovaračko sredstvo, a velika većina bude popustila jer su ovisni o njima dok o nama nitko nije ovisan.

Što se tiče poticaja kod nas, sa svakom promjenom ministra poticaji dolaze sve kasnije i kasnije. Još malo pa nam budu isplačivali "avans" za 3 godine u nazad.

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
270
Ima!

"Amerika - Amerika zemlja velikaaaaa,
Na vlasti im osuđenik, kao i namaaaaa."

Zapravo se ne razlikujemo puno od Amera. Trump osuđen pred sudom, dobio izbore i vodi zemlju u propast sa svojim politikama - greška glupih ljudi.

HDZ osuđen pred sudom, dobio izbore i vodi zemlju u propast sa svojim politikama - greška glupih ljudi.

Ubiremo li sličnosti?

🇺🇲👉🏻💩👈🏻🇭🇷
Nemoj vjerovati debilima koji vode EU niti njihovim sluganskim perima koji pišu gluposti i idiotarije.

Trump je vrlo uspješan poduzetnik i ima oko sebe tim najuspješnijih ljudi na svijetu, ako itko zna,on zna.

Drugo, zašto se čudite carinama,prvo ih je najavio. Drugo samo vraća mili za drago. Jel znaš kolika je carina EU na uvoz iz SAD-a? Mislim da je 37%
A on nama stavio 20% i sad će sve upropastit, a debila majke ti mile!

I zadnje, ne samo da su carine jako pregovaračko sredstvo nego su i alat za oporavak gospodarstva. Kina ih stiže jer su uništili srednji sloj,tako što su svu proizvodnju prebacili na zemlje u razvoju.
Carine će to popraviti.
Zamisli da kod nas uvedu carine na uvoz poljoprivrednih proizvoda??
Poljoprivreda bi procvjetala!
Isto je i sa svakom drugom granom gospodarstva. Svugdje u svijetu!

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,097
Mene stvarno interesira što to tako bitno Hr proizvodi a da se Amerikanci za time otimaju.
Mi možemo SADu uvesti milijardu % carine,jer ionako kod nas proizvodnje jedva da ima,a maglu imaju i oni,nemožemo im je uvaliti i ocariniti.

Najnoviji postovi

Na vrh