Tako je lažu samo da ne isplate šta trebaju! a trebaju dosta tog isplatiti!Kako možeš biti u kontroli 10 06 2025 za poticaj iz 2024, stvarno nema logike jednostavno lažu
Ajd zakasni sa dop.osiguranjem 20 dana z'bogom ok nije neka cifra Al imaš rok i asu imaš ga isposlovati!!!!!To je sve normala kod nas, mi moramo na vrijeme sve platiti,ako kasnimo jedan dan, odmah kamate pišu,a ako oni nama kasne s isplatama nikom ništa.
Evo ja sam samozaposlen sa svom OPGu, na bolovanju sam 5 mjeseci, hzzo kasni s isplatama naknade bolovanja vec 3 mjeseca.
Ali dok sam ja placao doprinose nisam smio dana zakasniti odmah kamate
Možeš i tzv.adminisztativmoj,kad provjeravaju jesi li ispravno napisao sve datume pregleda klopki npr.Kako možeš biti u kontroli 10 06 2025 za poticaj iz 2024, stvarno nema logike jednostavno lažu
Samozaposlen kao nositelj OPGa? Koliku naknadu dobiješ mjesečno od HZZOa.....mislim kad dobiješ.To je sve normala kod nas, mi moramo na vrijeme sve platiti,ako kasnimo jedan dan, odmah kamate pišu,a ako oni nama kasne s isplatama nikom ništa.
Evo ja sam samozaposlen sa svom OPGu, na bolovanju sam 5 mjeseci, hzzo kasni s isplatama naknade bolovanja vec 3 mjeseca.
Ali dok sam ja placao doprinose nisam smio dana zakasniti odmah kamate
Još za 2023g mi ne štima sve......zato valjda još uvijek nemam odluku za 2023.Koliko čujem svi su dobili.Ima tu još PUNO poravnanja po mojem izračunu,ništa nisu isplatili do kraja,od osnovnog pa do leguminoza i konzervacijske obrade tla
Zovi/pisi i provjeri, vjerojatno su zaboravili na tebe. Sumnjam da se još netko aktivno bavi 2023.Još za 2023g mi ne štima sve......zato valjda još uvijek nemam odluku za 2023.Koliko čujem svi su dobili.
mi smo odluku dobili 06.06., tako da, vjerojanto ćete dobitiJoš za 2023g mi ne štima sve......zato valjda još uvijek nemam odluku za 2023.Koliko čujem svi su dobili.
Kolko osnovno ispada po haSjelo osnovno SMŽ i s tom uplatom sam dobio sve šta se osnovnog tiče. Ostalo će vjerovatno sljedeći tjedan. Za tvpv sam dobio 54 eura za 4.5 ha, tu još fali dosta, ako će se držati Pravilnika.