• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
287
Svake godine isto,, podaj ispod cijene papreno da mos podmiriti proklete račune je si presušio a gospoda više nisu nit dostojna se javit i bar lagat onh staru do 30.06 il u administrativnoj ste kontroli!!!!@

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
559
U Rvackoj može sve što u ostatku svijeta ne prolazi..
Baš,kak veli @Travica ...
Još si nakalemiš ugovor o najmu,da pol najma moraš dati do 30.6. 😤😤😤 pa ti daj...

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
217
To je sve normala kod nas, mi moramo na vrijeme sve platiti,ako kasnimo jedan dan, odmah kamate pišu,a ako oni nama kasne s isplatama nikom ništa.

Evo ja sam samozaposlen sa svom OPGu, na bolovanju sam 5 mjeseci, hzzo kasni s isplatama naknade bolovanja vec 3 mjeseca.
Ali dok sam ja placao doprinose nisam smio dana zakasniti odmah kamate

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
287
To je sve normala kod nas, mi moramo na vrijeme sve platiti,ako kasnimo jedan dan, odmah kamate pišu,a ako oni nama kasne s isplatama nikom ništa.

Evo ja sam samozaposlen sa svom OPGu, na bolovanju sam 5 mjeseci, hzzo kasni s isplatama naknade bolovanja vec 3 mjeseca.
Ajd zakasni sa dop.osiguranjem 20 dana z'bogom ok nije neka cifra Al imaš rok i asu imaš ga isposlovati!!!!!

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,914
Negdje sam pročital da se potiču zimski pokrovni usjevi.
U nedostatku štalskog gnoja svaki pokrovni usjev koji se prije glavne kulture zaore je sigurno koristan, a ni smanjenje zakorovljenosti nije za odbaciti.
Pokriju li poticaji barem trošak sjemena i koje uvjete treba zadovoljiti (min površina, koja mjera se koristi kod prijave i sl.)?

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
895

Samozaposlen kao nositelj OPGa? Koliku naknadu dobiješ mjesečno od HZZOa.....mislim kad dobiješ.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
895
Ima tu još PUNO poravnanja po mojem izračunu,ništa nisu isplatili do kraja,od osnovnog pa do leguminoza i konzervacijske obrade tla
Još za 2023g mi ne štima sve......zato valjda još uvijek nemam odluku za 2023.Koliko čujem svi su dobili.

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
158
Još za 2023g mi ne štima sve......zato valjda još uvijek nemam odluku za 2023.Koliko čujem svi su dobili.
Zovi/pisi i provjeri, vjerojatno su zaboravili na tebe. Sumnjam da se još netko aktivno bavi 2023.

Houdini

Član
Tu od
4 Sij 2022
Poruka
99
Sjelo osnovno SMŽ i s tom uplatom sam dobio sve šta se osnovnog tiče. Ostalo će vjerovatno sljedeći tjedan. Za tvpv sam dobio 54 eura za 4.5 ha, tu još fali dosta, ako će se držati Pravilnika.

zetorcrystal

Aktivni član
Tu od
23 Lis 2013
Poruka
285
Sjelo osnovno SMŽ i s tom uplatom sam dobio sve šta se osnovnog tiče. Ostalo će vjerovatno sljedeći tjedan. Za tvpv sam dobio 54 eura za 4.5 ha, tu još fali dosta, ako će se držati Pravilnika.
Kolko osnovno ispada po ha

Najnoviji postovi

Na vrh