• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Vladimir1986!

Novi član
Tu od
27 Svi 2025
Poruka
8
Zvao sam, leguminoze imam sankcije 100%, a za cvjetne trake isto nisam ništa dobio, no 30.06. Je samo okvirni datum kako mi kažu,ako stigne bit će,ako ne do avansa će uplatiti nekad.

Sad daljE necu nista pisati jer mogu samo prostote reci za njih i za sistem
Zakonski su dužni isplatiti do 30.06. za sve isplate nakon toga možete tražiti zakonske kamate.

Mladen 1707

Novi član
Tu od
25 Velj 2023
Poruka
18
Zvao sam, leguminoze imam sankcije 100%, a za cvjetne trake isto nisam ništa dobio, no 30.06. Je samo okvirni datum kako mi kažu,ako stigne bit će,ako ne do avansa će uplatiti nekad.

Zbog čega sankcije za leguminoze?

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
748

Koji je razlog sankcijama od 100% ?

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
296
E to mi jedino ne znaju reći,ali pretpostavili su da će me zanimati 🤣🤣

Posljednje uređivanje od moderatora:

krckrc

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
79

Kakve sankcije se mogu dobit za leguminoze?

bilogorec

Aktivni član
Tu od
25 Sij 2018
Poruka
102
Nema se para pa se izmišlja. Isto tako unazad par godina odustajali smo redom, od dobrobiti životinja, poticanje uporabe stajskog gnoja...zadnju odluku dobili 2023. godine za 2022. godinu, na koju smo uložili žalbu u zakonskom roku iz razloga jer potpore nisu isplaćene u cjelosti.
Do dana današenjeg odgovor na žalbu nismo dobili (kakav takav).
Sad Izp nije isplaćen, neznamo zašto niti ćemo dobiti info ni odluku i jednostavno odustati od istoga, a obveza je držanja 5 godina, a tko je tu lud, to se nezna više

Vladimir1986!

Novi član
Tu od
27 Svi 2025
Poruka
8

Na koji broj ste uspjeli nekoga dobit ja zovem pa se nitko je javlja samo ovi na centrali se jave?

veksi8

Novi član
Tu od
20 Ožu 2024
Poruka
14
Nema se para pa se izmišlja. Isto tako unazad par godina odustajali smo redom, od dobrobiti životinja, poticanje uporabe stajskog gnoja...zadnju odluku dobili 2023. godine za 2022. godinu, na koju smo uložili žalbu u zakonskom roku iz razloga jer potpore nisu isplaćene u cjelosti.
Do dana današenjeg odgovor na žalbu nismo dobili (kakav takav).
Sad Izp nije isplaćen, neznamo zašto niti ćemo dobiti info ni odluku i jednostavno odustati od istoga, a obveza je držanja 5 godina, a tko je tu lud, to se nezna više
Imaju para al izmišljaju i lažu pa ako prođe prođe..Napisali ste žalbu i oni ne odgovaraju a upravo na to idu da ljudi odustanu..Trebali ste biti dalje ustrajni i podsjetit ih da su zaboravili na vas te da je slijedeća instanca sud..jednostavno idu na to da ljudi odustaju od svog novca jer nemaju snage za borbu

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,568
Točnije-nemaju volju za borbu. Obuzela ih anemija i sve više vjeruju pričama da im je dobro kako im nije nikada bilo. Narod, kao i babice iz mljekare, slabo pamti i lako ga je zavesti. Oni koji nisu vjerovali i nisu se dali hebati otišli su put Irske, Njemačke i Skandinavije.

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
296
piše vam u obračunima, agronet, pg, registri i evidencije, ali ne baš jasno
Zadnje dodano pod obračunima je 26.06.2020.
Rekli su mi da zovem ponovo kad se vrati kolega koji radi baš leguminoze,ali oni se jave svake prijestupne,tako da pitanje kad cu saznati

Najnoviji postovi

Na vrh