• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

kulak

Novi član
Tu od
21 Pro 2024
Poruka
13
Sve bi bilo puno jasnije i transparentnije da ljudi u nekom razumnom roku od prijave poticaja dobiju odluke o odobrenim iznosima poticaja i točnim datumima isplate. Ovakav netransparentan rad apprrr-a sigurno odgovara nekim lobijima bliskim vlastima koji na taj način zamračuju neke sumljive isplate iz poljoprivrednih fondova u neke druge sektore.

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
568
Zašto nekima daju stajski gnoj u dvije uplate,a nekome u jednoj?(mi smo dobili u jednoj)
I tak redom. I niš se ne zna kad bude.
To im u Austriji i Njemačkoj ne bi samo tak išlo.

Moslavka

Novi član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
26
Mi smo dobili za 2023, u dvije uplate 9 i 16 listopada, sad gotovo ništa, 200 eura u prvoj uplati, smješno

Posljednje uređivanje od moderatora:

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
568
A mi smo prošle godine dobili u ovo vrijeme za 2023 i to pola iznosa. Nismo bili u kontroli . I ništa više . Nit objašnjenja ni niš. 🤷

Posljednje uređivanje od moderatora:

ferrari

Novi član
Tu od
13 Srp 2024
Poruka
19
Pozzzz
Ja sam za ovo razdoblje od siječnja do danas dobio manje novca nego prošlu godinu za isto razdoblje.
Sve je isplaceno ali iznosi su manji jedino MUK isti.
Jesam li ja iznimka ili Vas ima još?

Moslavka

Novi član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
26
Dobila informaciju da u srpnju idu uplate za 2023u, stajski gnoj, jedino što konkretno o mojem slučaju znam što sam i znala😂😂 ništa
Citiram, ispravljamo greške iz 2023 u srpnju.
Pa mi ćemo pričekat još godinu, dve izgleda

ferrari

Novi član
Tu od
13 Srp 2024
Poruka
19
Razumijem Vas to je da ne kažem što.
Ja sam samo htio reći za istu površinu iste kulture poticaj uz svu inflaciju treba da bude veći a on manji.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,575
Danas stigla uplata za intenzivirano održavanje ekološki značajnih površina za 2023. godinu. Prethodno sam pisao par prigovora zbog neisplate. Problem je bio u njihovom sustavu koji nije dobro radio. Sada su to izgleda popravili i uplatili zaostatke. :ppozdrav:Moram pohvaliti gospođu, koja je voditeljica toga sektora, na ljubaznosti i susretljivosti.

Posljednje uređivanje:

Seronjader

Novi član
Tu od
25 Lip 2025
Poruka
4
Meni od prošle godine još fali osnovnog 30€/ha i konzervacije cca 60€(ako računamo minimum od 175 e) ali bojim se da je sve to prošlo svršeno,kamo kukuruz tamo i poticaj:cry:

Marko7711

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
78
Zna li tko jesu mijenjali šta u vezi poticaja za mlade,da li je još uvijek uvjet do 40 godina ili ne smije biti duže od 5 godina star opg.

Damirk440

Novi član
Tu od
25 Velj 2020
Poruka
7
Pozzzz
Ja sam za ovo razdoblje od siječnja do danas dobio manje novca nego prošlu godinu za isto razdoblje.
Sve je isplaceno ali iznosi su manji jedino MUK isti.
Jesam li ja iznimka ili Vas ima još?
400eura manje sam dobio nego proslu godinu imam samo osnovno i prespodijelno placanje

Najnoviji postovi

Na vrh