• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

veksi8

Novi član
Tu od
20 Ožu 2024
Poruka
17
veksi8, Jeste dobili Odluku za 2023 pa se 2 puta žalili ili niste ni dobili Odluku?
Tako je kad sam dobio odluku za 2023g odmah nakon par dana žalba..i onda za jedno 3mjeseca ponovo jer nisu reagirali

Prunus

Član
Tu od
21 Lis 2020
Poruka
47
Tako je kad sam dobio odluku za 2023g odmah nakon par dana žalba..i onda za jedno 3mjeseca ponovo jer nisu reagirali
I ja sam žalbu poslala 4.2...odgovora nema. Slijedit ću tvoj put, pišem ponovno. Hvala!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,576
Taj se razme u poljoprivredu kao i ja u podvodnu hermenautiku. Da je kaj valjal još bi predaval tjelesni u osnovnoj školi.

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
795
A koji se razumio? Nije da ga branim
Nije važno koliko i što znaš u politici, već koliko slušaš nadređene(ližeš dupe(
Pa dođe neko promaknuće...

Najnoviji postovi

Na vrh