• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,649
Zašto u odlukama nema eko shema ?
Nisam dobio isplatu a ni odluku za Konzervacijsku i Raznolikost a nešto sitno su uplatili 16.06

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,024
Kod mene sve uredno. Osim površina... Za po 200 kvadrata se razlikuju ovisno od mjere..

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
170
Nestala mi na agronetu opcija pregleda odluka (iako sam jucer procitao za 2024.) :D:D:D:D
Nešto zeznuli pa povukli dok ne isprave?

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,816
Velim vam da stiže ponovno Medrano cirkus u grad. Sad slijedi obavijest da zanemarimo poslane odluke jer je netko greškom stisnuo tipku send. O slanju novih, ispravnih odluka biti ćemo ponovno obaviješteni u najkraćem mogućem roku. o_O Ujedno se zamoljavamo da se previše ne osvrćemo ni na stanje u monitoringu jer su im se ponovno pomiješale boje budući da je jedan od djelatnika oprćio par kanti u skladištu.

tomas8

Novi član
Tu od
9 Sij 2023
Poruka
23
Hm da, nestale su Odluke na agronetu, ali još jutros nisam mogao preuzeti pdf odluke, nego sam mogao samo pogledati one "tablice" na dnu.
Ali sam mogao preuzeti u pdf-u i excellu : Prilog_Rezultati višestrukih provjera.
i tamo vidim da sam za KFK (žute ploče) isključen iz potpore : "Gospodarstvo nije dostavilo Evidenciju o provođenju svih propisanih obveza na propisanom obrascu sukladno članku 145. Pravilnika".
Pošto sam uredno kao i prethodnih godina ispunjavao, obavljao i dostavljao obrasce, račune...,
pregledao sam članak 145. Pravilnika.
On navodi da se evidencija vodi na Obrascu 18. iz Priloga 4, ovoga Pravilnika.
Ali Obrazac 18. je za Primjenu ekoloških gnojiva u višegodišnjim nasadima, dok je Obrazac 15. za KFK.

Ja sam naravno ispunio i u roku predao obrazac 15., koji sam jedini mogao jer je tamo sve navedeno vezano za KFK, ali je čl.145. propisao da sam trebao predati Obrazac 18. za KFK i tako sam isključen iz potpore.

Sramota, ili je zajeb onoga tko je sastavljao Pravilnik ili je zajeb onoga koji se drži svakog slova i broja iz Pravilnika bez da upotrijebi zdrav razum ( kako da ispunjavam obveze KFK na obrascu za ekološka gnojiva).

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,024
Nisi u pravu. Tj. Djelomično si.

Da si nazvao agenciju prije. Rekli bi ti da nisi predao.

Ti bi rekao da jesi

I onda bi ili

A) otišao u Urudzbeni i zamolio tetu da nađe tvoje papire, to odnjeo djelatniku koji bi ispravio

B) imao kopiju svih papira s udarenim urudžbenim žigom pa to poslao na info apppr I onda bi ih nazvao i ispravio

Greške se događaju, imali smo u udruzi već takvih slučajeva i svi su riješeni kako treba u poprilično brzom roku.

tomas8

Novi član
Tu od
9 Sij 2023
Poruka
23
Kako to misliš "ispraviti".
Prekrstiti obrazac 15 u obrazac 18, a šta onda obrazac 18 postaje neki novi broj.
Oni u Agenciji imaju mogućnosti mijenjati Pravilnik koji je donijela ministrica?

Što ću zvati agenciju prije, predao sam na vrijeme imam urudžbeni žig na kopiji, uostalom kad ih zoveš uvijek isti odgovor, isplate u tijeku....

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,024
Ne. To je krivo u odluci. Krivi broj obrasca.

Ali 99.99% su ti izgubili obrazac. Tj. U tablici je upisano da nisi predao.

Ne treba se za sve odmah svađati i na nož. Meni je tako bilo prije 2 godine. Pa sam I'm poslao dokaze da sam sve odradio i dobio novce.

Nazoveš, pošalješ dokaze i dobiješ novce.

Najnoviji postovi

Na vrh