Hm da, nestale su Odluke na agronetu, ali još jutros nisam mogao preuzeti pdf odluke, nego sam mogao samo pogledati one "tablice" na dnu.
Ali sam mogao preuzeti u pdf-u i excellu : Prilog_Rezultati višestrukih provjera.
i tamo vidim da sam za KFK (žute ploče) isključen iz potpore : "Gospodarstvo nije dostavilo Evidenciju o provođenju svih propisanih obveza na propisanom obrascu sukladno članku 145. Pravilnika".
Pošto sam uredno kao i prethodnih godina ispunjavao, obavljao i dostavljao obrasce, račune...,
pregledao sam članak 145. Pravilnika.
On navodi da se evidencija vodi na Obrascu 18. iz Priloga 4, ovoga Pravilnika.
Ali Obrazac 18. je za Primjenu ekoloških gnojiva u višegodišnjim nasadima, dok je Obrazac 15. za KFK.
Ja sam naravno ispunio i u roku predao obrazac 15., koji sam jedini mogao jer je tamo sve navedeno vezano za KFK, ali je čl.145. propisao da sam trebao predati Obrazac 18. za KFK i tako sam isključen iz potpore.
Sramota, ili je zajeb onoga tko je sastavljao Pravilnik ili je zajeb onoga koji se drži svakog slova i broja iz Pravilnika bez da upotrijebi zdrav razum ( kako da ispunjavam obveze KFK na obrascu za ekološka gnojiva).