• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,883
To ako netko još nije dobio odluku osim vas će vam biti slaba informacija od koje nećete imati nikakvu korist. Da nisam dobio odluku poslao bih e-mail u Agenciju za plaćanja sa upitom koji je razlog da mi odluku nisu dostavili.

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
641
Znači tko ne potpiše ugovor o najmu ili plodouživanje s vlasnikom briše se iz Arkoda i mora vratiti primljene poticaje. Di to ima da se pravilnik primjenjuje retroaktivno osim u našoj glupoj agenciji. A šta ako nema vlasnika ili ako neće da potpiše ugovor,jer se i na najam i na plodouživanje plaća porez

Jay_d

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2022
Poruka
163
Ja imam ugovor o najmu sa vlasnikom gdje u ugovoru nisu sve zemlje brojevno oznacene, nego su opisane sa kulturom i nazivom. Kaze teta, da svaka zemlja mora imati svoj k.č. broj, jnace ce je brisati. Također, kat.izmjera je u tijeku i zemljisna knjiga nije stupila na snagu...

Seronjader

Novi član
Tu od
25 Lip 2025
Poruka
10
Kako sam već prije naveo,najbolje bi bilo ukinuti poticaje i nek cijela ekipa iz apprr i mps ode na biro,a mi ćemo pokušati preživjeti bez njih

je to što se radi par godina je sustavno uništavanje poljoprivrede sa nekim glupim pravilima i nametima.Kao što je ispalo sa eko shemama,prvo te tobože potiču na neki drugi sistem,a onda na kraju ni love ni prinosa...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,883
Kad smo već kod toga da pitam da li netko zna gdje nam je ministar poljoprivrede? Zadnji puta sam vidio da je bio na nekakvoj kulenijadi i obilasku vinograda/podruma. Trebalo bi organizirati pečenje čvaraka ili nešto slično pa se možda pojavi. Samo je problem kako to organizirati jer više nema svinja. :unsure: :unsure:

Najnoviji postovi

Na vrh