• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,484
Da li netko ima ugovor o najmu oranicama, livada koje agencija priznaje. Imam nekoliko ugovora koji nisu dobri agenciji, pa moram izraditi nove, ali pederi mi neće poslati primjerak koji su njima dobri???

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
178
Da ne bi dobio smanjenje zbog neikluzivnog izražavanja... :p
Leptirici, travice... i "raznolikost" je sve zaštičeno...

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,484
Ovo je sa stranice ministarstva poljoprivrede. Ako ni ovo ne valja onda su stvarno pederi.
Hvala ti, javim ishod....

Da ne bi dobio smanjenje zbog neikluzivnog izražavanja... :p
Leptirici, travice... i "raznolikost" je sve zaštičeno...
Više mi je svejedno, koliko sam uložio u poljoprivredu, mogao sam imati na moru kucerinu sa par apartmana i živjeti puno bolje i lakše.
Jer ovo je robija, još kad su mi svinje potamanile 3 parcele kukuruza, stvarno mi je puna kapa problema...

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
332
Da li su vam parcele i dalje crvene iako ste im dostavili slike preko GTF-a , prije 15 dana?
Dostavljeno sve u roku što su tražili ali ništa se nije promijenilo osim za 2024., sve bilo u zelenom a danas gledam plavo, žuto, crveno. Tko je ovdje lud?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,021
Preuzeo zadatak, poslikao prije tjedan dana. I danas stoji u opisu da nema gtf fotografija. Valjda još uvijek putuju žicama ili su se negdje zacvikale.

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
178
Koliko sam vidio kod mene, to nisu bili klasicni AgroGTF zadaci vec "evidencija"...
Sad, da su normalni, bi omogucili da svatko kad god zeli slika "evidenciju", dakle u vrijeme kad se moze/treba sta pametno vidjeti. Ali mozda ipak ocekujem previse

Najnoviji postovi

Na vrh