Hvala ti, javim ishod....Ovo je sa stranice ministarstva poljoprivrede. Ako ni ovo ne valja onda su stvarno pederi.
Više mi je svejedno, koliko sam uložio u poljoprivredu, mogao sam imati na moru kucerinu sa par apartmana i živjeti puno bolje i lakše.Da ne bi dobio smanjenje zbog neikluzivnog izražavanja...
Leptirici, travice... i "raznolikost" je sve zaštičeno...
Dostavljeno sve u roku što su tražili ali ništa se nije promijenilo osim za 2024., sve bilo u zelenom a danas gledam plavo, žuto, crveno. Tko je ovdje lud?Da li su vam parcele i dalje crvene iako ste im dostavili slike preko GTF-a , prije 15 dana?
Meni je isplaćeno. Da li je proglašena elementarna nepogoda u tvojoj županiji ? Samo su dobili pomoć povrtlari gdje je proglašena i koji su naravno predali zahtjev .Pozdrav, imam jedno pitanje...da li je kome sjela na račun isplata iz mjere Programa potpore za poljoprivredna sektore pogođene nepovoljnim klimatskim prilikama i prirodnim nepogodama u 2024. godini.... konkretno mislim na povrtlare... već danima se hvale na sva zvona da je novac sjeo na račune , al ja nevidim ništa... hvala Vam na odgovoru...
pozdrav
Nema popisa tko treba dobiti. Iako hi trebali dobiti svi koji su podnjeli zahtjev.Podnio sam zahtjev, elementarna nepogoda je proglašena BBŽ....još su me zvali iz Savjetodavne da me podsjete...jel postoji kakav spisak onih koji su ili bi trebali dobit?