• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,484
Da li netko ima ugovor o najmu oranicama, livada koje agencija priznaje. Imam nekoliko ugovora koji nisu dobri agenciji, pa moram izraditi nove, ali pederi mi neće poslati primjerak koji su njima dobri???

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
178
Da ne bi dobio smanjenje zbog neikluzivnog izražavanja... :p
Leptirici, travice... i "raznolikost" je sve zaštičeno...

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,484
Ovo je sa stranice ministarstva poljoprivrede. Ako ni ovo ne valja onda su stvarno pederi.
Hvala ti, javim ishod....

Da ne bi dobio smanjenje zbog neikluzivnog izražavanja... :p
Leptirici, travice... i "raznolikost" je sve zaštičeno...
Više mi je svejedno, koliko sam uložio u poljoprivredu, mogao sam imati na moru kucerinu sa par apartmana i živjeti puno bolje i lakše.
Jer ovo je robija, još kad su mi svinje potamanile 3 parcele kukuruza, stvarno mi je puna kapa problema...

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
332
Da li su vam parcele i dalje crvene iako ste im dostavili slike preko GTF-a , prije 15 dana?
Dostavljeno sve u roku što su tražili ali ništa se nije promijenilo osim za 2024., sve bilo u zelenom a danas gledam plavo, žuto, crveno. Tko je ovdje lud?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,023
Preuzeo zadatak, poslikao prije tjedan dana. I danas stoji u opisu da nema gtf fotografija. Valjda još uvijek putuju žicama ili su se negdje zacvikale.

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
178
Koliko sam vidio kod mene, to nisu bili klasicni AgroGTF zadaci vec "evidencija"...
Sad, da su normalni, bi omogucili da svatko kad god zeli slika "evidenciju", dakle u vrijeme kad se moze/treba sta pametno vidjeti. Ali mozda ipak ocekujem previse

mika 1963

Novi član
Tu od
6 Sij 2022
Poruka
9
Pozdrav, imam jedno pitanje...da li je kome sjela na račun isplata iz mjere Programa potpore za poljoprivredna sektore pogođene nepovoljnim klimatskim prilikama i prirodnim nepogodama u 2024. godini.... konkretno mislim na povrtlare... već danima se hvale na sva zvona da je novac sjeo na račune , al ja nevidim ništa... hvala Vam na odgovoru...
pozdrav

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,189
Ako si očekivao a nisi dobio, probaj vidjet u agronetu -registri i evidencije -obračuni.
Može bit da su kompenzirali sa nečime.

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
347
Pozdrav, imam jedno pitanje...da li je kome sjela na račun isplata iz mjere Programa potpore za poljoprivredna sektore pogođene nepovoljnim klimatskim prilikama i prirodnim nepogodama u 2024. godini.... konkretno mislim na povrtlare... već danima se hvale na sva zvona da je novac sjeo na račune , al ja nevidim ništa... hvala Vam na odgovoru...
pozdrav
Meni je isplaćeno. Da li je proglašena elementarna nepogoda u tvojoj županiji ? Samo su dobili pomoć povrtlari gdje je proglašena i koji su naravno predali zahtjev .

mika 1963

Novi član
Tu od
6 Sij 2022
Poruka
9
Podnio sam zahtjev, elementarna nepogoda je proglašena BBŽ....još su me zvali iz Savjetodavne da me podsjete...jel postoji kakav spisak onih koji su ili bi trebali dobit?

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
347
Podnio sam zahtjev, elementarna nepogoda je proglašena BBŽ....još su me zvali iz Savjetodavne da me podsjete...jel postoji kakav spisak onih koji su ili bi trebali dobit?
Nema popisa tko treba dobiti. Iako hi trebali dobiti svi koji su podnjeli zahtjev.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,023
Ovaj mjesec se zaključava lista kandidata za funkcije u HPK. Pitanje je da li smo spremni i voljni nešto mijenjati i napraviti svoju listu? Ovo sam već par puta pitao, ali odaziva nikakvog nema. Ako nismo spremni mijenjati to znači da smo zadovoljni sa onim što imamo i pokorni. Upravo onakvi kakve vlast želi. Samo onda nemojmo kukati. Samo poticaji nisu ili ne bi smjeli biti smisao bavljenja poljoprivredom. Ima puno drugih pitanja koje bi trebalo staviti na dnevni red i tražiti rješenja. Smatram da ima kvalitetnih ljudi na ovome forumu koje bi mogli predložiti da se bore za boljitak poljoprivrednika, a ne za boljitak vladajuće kaste, kao što je to do sada bilo. Uključite se. Ne boli.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,351
@lijeskakc pozdrav.
Napisao si "uključite se ne boli". Imaš moju podršku, ali

Opet taj vražji ali. Siguran sam da nisi iskusio duševne boli ni ti kao pojedinac, ni tvoja obitelj i prijatelji, dok te počnu razvlačiti i linčovati po medijima. Mene su razvlačili tjednima, jer sam se usudio protiviti nečemu što je na kraju izraslo u sablazan našeg kraja i trošak svih, do države. Bio sam protiv, glasao sam samo ja i pokojni profesor dr Žugaj, "protiv instalacije varaždinskih bala".
Svi su progledali dok su nam instalirali stotine tisuća tona bala smeća iznad trečeg vodonosnika. Za naftu se vode ratovi, a ne može ju čovjek piti, pitka voda je naše največe bogatstvo, a moji su se tadašnji politički suvremenici pokakili na vodu. Nisu znali što sebi i svima nama drugima rade, bili su in, ja sam bio javno pokakan po novinama, na radio stanicama jer nisam bio za to zlo. Vrtjeli su i đingl isječak teksta iz mojeg izlaganja, za izrugivanje, a ispao je prokleto točno moje proročanstvo.
Danas bi svi ti htjeli biti ispravni i čisti, a ne, ne, seronje ste bili i ostajete. Nastala je nenormalna šteta za cijelo društvo, ne samo za Vž.

Može itekako biti bolan put, ako ideš "ispravljati krivu Drinu", upotrijebio sam uzrečicu. A i upitno je da li je kriva, jer vidiš da svima ovakvo stanje odgovara. Ili ljudi nemaju potrebe, ili ne znaju kako nešto sebi i društvu poboljšati. Sve to traži znanje, trud, muku i odricanje, s upitnim rezultatima. Ostaješ sam na vjetrometini i još te ismijavaju. Teška situacija.

mika 1963

Novi član
Tu od
6 Sij 2022
Poruka
9
Provjerio sam u agenciji u Bjelovaru... uputili me na Zagreb...gospođa mi , vrlo ljubazno moram priznat, provjerila u bazi i rekla da mog zahtjeva nema, nisu ga zaprimili...poskenirao sam zahtjev, poštansku dostavnicu, račun od pošte s datumom 31.07.2025. i proslijedio.Nazvala me za desetak minuta i rekla da pričekam odluku i onda se žalim...vi ste u pravu al procedura je takva...znači čekat dva -tri mjeseca odluku, onda žalba i u najboljem slučaju za 6 mjeseci dobit novce.Koliki je uopće iznos za cca 6 ha krumpira? To je sad drugi put da me zbog nekih lapsusa , ne mojom krivnjom, odkantaju za novce.

Na vrh