@lijeskakc pozdrav.
Napisao si "uključite se ne boli". Imaš moju podršku, ali
Opet taj vražji ali. Siguran sam da nisi iskusio duševne boli ni ti kao pojedinac, ni tvoja obitelj i prijatelji, dok te počnu razvlačiti i linčovati po medijima. Mene su razvlačili tjednima, jer sam se usudio protiviti nečemu što je na kraju izraslo u sablazan našeg kraja i trošak svih, do države. Bio sam protiv, glasao sam samo ja i pokojni profesor dr Žugaj, "protiv instalacije varaždinskih bala".
Svi su progledali dok su nam instalirali stotine tisuća tona bala smeća iznad trečeg vodonosnika. Za naftu se vode ratovi, a ne može ju čovjek piti, pitka voda je naše največe bogatstvo, a moji su se tadašnji politički suvremenici pokakili na vodu. Nisu znali što sebi i svima nama drugima rade, bili su in, ja sam bio javno pokakan po novinama, na radio stanicama jer nisam bio za to zlo. Vrtjeli su i đingl isječak teksta iz mojeg izlaganja, za izrugivanje, a ispao je prokleto točno moje proročanstvo.
Danas bi svi ti htjeli biti ispravni i čisti, a ne, ne, seronje ste bili i ostajete. Nastala je nenormalna šteta za cijelo društvo, ne samo za Vž.
Može itekako biti bolan put, ako ideš "ispravljati krivu Drinu", upotrijebio sam uzrečicu. A i upitno je da li je kriva, jer vidiš da svima ovakvo stanje odgovara. Ili ljudi nemaju potrebe, ili ne znaju kako nešto sebi i društvu poboljšati. Sve to traži znanje, trud, muku i odricanje, s upitnim rezultatima. Ostaješ sam na vjetrometini i još te ismijavaju. Teška situacija.