• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

krckrc

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
91
Ja sam jednu parcelu maknuo iz zahtjeva, bio u agenciji i maknuli mi i još mi je crvena, najprije je bila žuta, tko je tu lud.
Bit ce i dalje crvena ako si ju naveo kao trenutno nepoljoprivredna ili kako vec pise.

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
120
Ovisi o tome kolika su prava,jeste li mladi ali onako otprilike osnovno i preraspodijeljeno je oko 155 eura

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,211
Da li netko zna gdje se podnosi zahtjev za potporu depopuliranim područjima? Od danas bi trebalo biti omogućeno podnošenje zahtjeva u agronetu. U zajedničkoj organizaciji tržišta nema još ništa objavljeno.

zeljac1234

Novi član
Tu od
24 Lip 2023
Poruka
3
JA JOS NISTA NISAM DOBIO POTICAJA,SVE BILO ZELENO DO NEKIDAN,SAD MI JEDNA PARCELA MANJA PLAVA GDJE BIO GRAH,KAZU NIJE MOGUCA PROCKENA,STA TO ZNACI,I REKLI SU DA CE POSLJE 15.11 BITI VIDLJIVO KOLIKO JE KOME ISPLACENO I ZA CEGA

Ne pisati velikim slovima,molim lijepo.

Posljednje uređivanje od moderatora:

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,193
Redovito najavljuju da će bit info nakon isplate, ali nijedne godine do sada nisu to osposobili.

Najnoviji postovi

Na vrh