Bit ce i dalje crvena ako si ju naveo kao trenutno nepoljoprivredna ili kako vec pise.Ja sam jednu parcelu maknuo iz zahtjeva, bio u agenciji i maknuli mi i još mi je crvena, najprije je bila žuta, tko je tu lud.
Bit ce i dalje crvena ako si ju naveo kao trenutno nepoljoprivredna ili kako vec pise.Ja sam jednu parcelu maknuo iz zahtjeva, bio u agenciji i maknuli mi i još mi je crvena, najprije je bila žuta, tko je tu lud.
Naravno da to nisu osposobili, jer da to postoji onda bi transparentno bilo vidljivo tko je sve za što i koliko dobio. A ovako - kako je sada - može se lijepo loviti u mutnom, a možda i malo manje isplaćivati jer zapravo nitko nema pojma koliko točno za što mu je (ili nije) isplaćeno.Redovito najavljuju da će bit info nakon isplate, ali nijedne godine do sada nisu to osposobili.
Ona koja su izgubila status ZPO,PPO..Koja su to podrucja?
Ne postoji država kojoj njezini građani mogu vjerovati. Vjerovati možeš u boga, a državu se popravlja kada stvari ne štimaju.Pa ja nemrem da vjerujem na ovo svoje uši. Kakvi smo to mi ljudi gda ne vjerujemo svojoj državi i smatramo je maćehom? Pa kaj mislimo da nas ona vara i potkrada? Nemoguće. Sve za državu, državu ni za što! Čekam vas na slijedećim izborima da baš vidim kako se budete izjašnjavali. Sve bum zapisal i zapametil. Nebu mene nišče farbal. A, aaaaa,aaaa , neeee, neeeee, neeee. Nebu išlo.