• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
121
Sad još treba i druge kamenolome i lovce izrešetati istragom pa su uhljebi uzeli godišnji da se svi prikriju i nema tko plaćati

senna

Novi član
Tu od
15 Velj 2019
Poruka
15
Krivo je bilo uopće dopustiti da se takva - vlasnički nesređena - zemljišta upisuju nekome u arkod. Jer ako nema konkretnog vlasnika nemoguće je (pravno) uzeti to zemljište u najam (od koga, jer nominlanog vlasnika nema a da nominalni vlasnik postoji onda bi se mogao sklopiti ugovor) i pravno raspolagati takvim zemljištem. Tako se zapravo (po tko zna koji puta) nagrađivalo nečije protupravno raspolaganje privatnom imovinom. To je bila prilika (kada se zemljište upisivalo u arkod) da se natjera barem neke ljude da si urede vlasništvo nad zemljištem koje koriste ili da ih se istjera iz posjeda zemljišta kojega su nelegalno zauzeli.
Nije uvijek problem što se potpisivalo bez vlasnika, kod mene je recimo nastao problem kasnije jer su na gruntovnici i katastru sve pobrkali i mene izbacili Iz vlasništva i stavili na druge oranice dok je moja ostala bez vlasnika. Ili su dodali susjede na moju oranicu koja je također bila čista prije 20ak godina.Jako puno grešaka su oni napravili i sada neka si sami rješavamo probleme.

Na vrh