• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,818
Evo i zadnji vagoni vlaka koji prolazi Vas čekaju, još se uvijek stignete ukrcati, ili slijedi čekanje novog vlaka, za kojeg zapravo ne znate da li više ikada bude došao...

1000034034.jpg
1000034039.jpg

Uzmite bar malo svoje sudbine u svoje ruke, dosta više isprazne kuknjave i zapitkivanja "a bu denes opala kakva kinta", ne čekajte više da Vam i dalje drugi kroje gače i sudbinu.
Pomozite sami sebi i Bog Vam bude pomogao...

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,621
Nažalost iz iskustva mogu napisati da sva tijela u koja se može ući na javno dostupan i transparentan način, su zapravo tijela koja nemaju stvarnu mogućnost utjecaja i donošenja nekakvih odluka.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,818
"Predaja prije početka okršaja."
Zbudite se, živnite malo za sebe i druge dokazano nesposobne.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
804
Trebali bi mi sa foruma izabrati nekoga, ima nas dosta za skupiti potpise i ima nas dovoljno da nas kandidat uđe barem u skupštinu pa bi više znali.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,818
No dobro da si to izrekao, točno to sam Vam i predlagao tjednima prije, svi su podvili rep i zabili glave u pijesak. No vrijeme neumitno ide tik, tak, tik, tak i ode Vam vlak. Dajte se zbudite i pokrenite. @lijeskakc Vas je isto poticao, ali sve u zalud, kaj Vam je ??? Strah, neznanje koji Vas vrag sputava da mrdnete?

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
804
Možda nam je zadnji vlak da se pokrenemo, pogledajte samo kolege Francuze i ostale europljane.

Igi88

Aktivni član
Tu od
3 Sij 2021
Poruka
146
Pozdrav!
Da li treba za pvp voće prijaviti količine do 31.01 26, bilo je po novome da ne treba...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,673
Svi vlakovi, pa i oni teretni su otišli. Ostali smo sami. Peron, tračnice, pragovi i mi. Svi nekog vraga pokušavaju samo mi ni da mrdnemo. Zaključak je da nam je predobro. Neka onda tako ostane i dalje. Svako dobro.
Na žalost za kratko vrijeme opet slijedi lavina pitanja: Jeli kome kaj sjelo, nije, pa kak nije, ako nije kada bude.....?

Najnoviji postovi

Na vrh