• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,826
Evo i zadnji vagoni vlaka koji prolazi Vas čekaju, još se uvijek stignete ukrcati, ili slijedi čekanje novog vlaka, za kojeg zapravo ne znate da li više ikada bude došao...

1000034034.jpg
1000034039.jpg

Uzmite bar malo svoje sudbine u svoje ruke, dosta više isprazne kuknjave i zapitkivanja "a bu denes opala kakva kinta", ne čekajte više da Vam i dalje drugi kroje gače i sudbinu.
Pomozite sami sebi i Bog Vam bude pomogao...

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,621
Nažalost iz iskustva mogu napisati da sva tijela u koja se može ući na javno dostupan i transparentan način, su zapravo tijela koja nemaju stvarnu mogućnost utjecaja i donošenja nekakvih odluka.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
804
Trebali bi mi sa foruma izabrati nekoga, ima nas dosta za skupiti potpise i ima nas dovoljno da nas kandidat uđe barem u skupštinu pa bi više znali.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,826
No dobro da si to izrekao, točno to sam Vam i predlagao tjednima prije, svi su podvili rep i zabili glave u pijesak. No vrijeme neumitno ide tik, tak, tik, tak i ode Vam vlak. Dajte se zbudite i pokrenite. @lijeskakc Vas je isto poticao, ali sve u zalud, kaj Vam je ??? Strah, neznanje koji Vas vrag sputava da mrdnete?

Igi88

Aktivni član
Tu od
3 Sij 2021
Poruka
146
Pozdrav!
Da li treba za pvp voće prijaviti količine do 31.01 26, bilo je po novome da ne treba...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,679
Svi vlakovi, pa i oni teretni su otišli. Ostali smo sami. Peron, tračnice, pragovi i mi. Svi nekog vraga pokušavaju samo mi ni da mrdnemo. Zaključak je da nam je predobro. Neka onda tako ostane i dalje. Svako dobro.
Na žalost za kratko vrijeme opet slijedi lavina pitanja: Jeli kome kaj sjelo, nije, pa kak nije, ako nije kada bude.....?

Tu od
9 Srp 2025
Poruka
2
Kolika je mogućnost da se udružimo i gurnemo barem jednog predstavnika na izborima u HPK. Pa barem da imamo nekoga tko će iz prve ruke imati informacije za prenest nama običnim smrtnicima? Ima li uopće volje za to?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,679
Mogućnost za udruživanje je isto takva kao i očekivanje da dobiješ sedmicu na lotu. Mogućnost postoji samo je vjerojatnost jako mala. Volje ima toliko da se to ne može opisati riječima. Liste su se formirale do kraja 10. mjeseca prošle godine. Dok se mi probudimo, pokrenemo, udružimo proći će još generacije i generacije. No, mogućnost postoji, doduše mala, ali postoji.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
913
Do udruživanja će eventualno doći kad nam stvarno bude loše i ne budemo vidjeli drugi izlaz.Dok god većina kuka ovako po forumima, krivi vladu, političare, uvozni lobi, boga, vraga.....znaći da još voda nije došla do grla.Vani su udruženi koš od poslije rata i to ne zato što se vole međusobno nego što u tome vide interes.

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,224
Ima tu malo više mulja..kod nas je opće poznato da uvijek netko nekoga mora zaje*ati,i zato forsiraju da se udružimo,kako bi se kao i u svemu našao barem jedan Juda koji bi udruženje izigrao.
Onda bi nesposobna vlada prebacila odgovornost na glavne u udruženju,a skinula teret sa sebe..jer ovako nemogu ponaosob kriviti svakoga poljoprivrednika za svoju lošu politiku,ali par stotina odjednom je idealno,i tako nekoliko puta...
Ajmo realno,da se svi mljekari udruže,cijena mlijeka bi porasla 10 euro centi?Nebi.
Da se svi svinjogojci udruže u Hrvatskoj i mislite da bi dobili 3e po kili za 150kg svinju?Nebi..
Uvoz je glavni problem,i cijena uvoznih tovljenika od 120-150kg po cijeni od 1.3e+PDV po kili,tu nemože niti jedan Hrvatski svinjogojac,ni svi oni ujedinjeni u zadrugu ili što već parirati.
Koji vrag ne donesu zakon da se MORA domaći proizvod otkupiti i staviti ga na police,a da se smije uvesti tek kad se sve domaće otkupi,e bila bi druga priča.
Zato jer UVOZ= ZARADA DRŽAVE,a domaća poljoprivredna proizvodnja = TROŠAK ove naše super kul države.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,918
To i ja pričam, ako se treba udruživati onda je to Udruga protiv uvoza poljoprivrednih proizvoda.

Najnoviji postovi

Na vrh