• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,160
Možda bude ak se nebudu izvlačili na kontrole,meni bila prošli tjedan za stoku a i bude za zemlju samo da se steknu uvjezi na polju da zo mogu obavit!
Druga kontrola u 14 mjeseci + veterinari.
Jebaj ga mi največi lopovi u državi🤗🫡🤨😡

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
206
Da Vas utješim, s obzirom da ste stočar još malo i kontrola imate s obzirom koliko kolege stočari koje poznajem inače imaju u prosjeku. Ja kao ratar, dok sam prijavljivao svu zemlju pod poticaj, sam imao daleko više kontrola :/ Ali dobro kažete, ispada da mi najveći lopovi u državi 😂
Kod susjeda su u petak bili išli u kontrolu prisutnosti ljetnih pokrovnih usjeva za 2025..prvo sam mislio da se susjed zeznuo pa umjesto zimskih rekao mi ljetnih jer kontrola zimskih sad u ovom periodu ima logike ali danas u pošti čujem kako su prošli tjedan u susjednom selu isto bili kod dosta njih, također kontrola ljetnih pokrovnih usjeva i leguminoza iza strnjaka koji ak se dobro sjećam bilo obaveza da su prisutni na njivi do 15.10.?! Sad malo žalim jer to ne prijavljujem ali čisto da se uvjerim svojim očima i ušima a pritom i dobro nasmijem na njihov kvocijent inteligencije, kako i na koji način će sada, krajem siječnja i početkom veljače ustanoviti prisutnost ljetnih pokrovnih usjeva za prošlu proizvodnu godinu!? +99% kolega koji to prijavljuju su te parcele već odavno preorali..Ovo postaje prava tragikomedija :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Na vrh