Živa istina......i do kad ko izdrži. I tak smo od poljoprivrednika postali birokrati.Nije idealno, ali možeš se snalaziti unutar njihovih pravila ili boriti protiv njih (žalbe i slično), pa ti odobre, kad ti odobre, ako ti odobre
Sretno svima!
eh ali opet ni to ne pomaže zbog suše...Agro gtf. Tražiti zadatak i poslikati prije oranja ako želite mirno spavati.
Od toliko inspekcija, samo su me uspili kazniti za tablu OPG-a na kući gdje tada nije pisalo radno vrijeme OPG-a. Ostalo sam sve uspio dokazati da je sve legalno i po PS-u i pravilnicima ali 'tisuće' žalbi, posjeta agenciji, razgovora telefonom i papirologije pa jednostavno kad sam stavio na papir sve, dobiveni poticaj gdje sam prijavljivao sve površine i sve što radim (eko sheme itd..), poticaj je bio na kraju mali postotak ukupne dobiti i nije se vremenski pa i financijski isplatilo i dalje prijavljivat sve površine!Živa istina......i do kad ko izdrži. I tak smo od poljoprivrednika postali birokrati.
Još kolega #pajdaš najpametnije veli, pustite me na miru da delam svoju zemlju pri miru