• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,871
Kolika je izlaznost na izborima za komoru?
Bitna je i izlaznost, ali je najbitnije tko je na listama. Čini mi se da bude opet ista situacija kakva je bila do sada jer su se kandidirali isti kandidati. Tako da je velika šansa da se bude nastavila ista priča u kojoj je glavna aktivnost HPK ubrati članarinu od prisilno učlanjenih članova, nahodavanje po seminarima diljem EU i puhanje u istu tikvu sa vladajućom garniturom. A kakve bi se promjene i mogle očekivati kada HPK vodi županijski pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i EU poslove i živi na državnim jaslama? Kada to ljudi shvate i kada shvate da se i oni moraju aktivno uključiti u borbu za svoj boljitak onda će se možda nešto promijeniti. A do tada će očigledno proteći Dravom još puno vode. Mi ćemo malo blejati i čudo se čuditi kaj nam se to dešava i kriviti sve druge osim sebe. Sretno svima.
Red je i da ja zablejim zajedno sa vama. Bleeeeeeeeee, bleeeeeeee.

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,871
Eto o tome ja blejim. Manje od 10% zainteresiranih. A ti koji su zainteresirani su tu uglavnom radi osobne koristi. Poput velikih gazda, npr. Širjana, koji vleću vodu na svoj mlin.

Najnoviji postovi

Na vrh