• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Sas45

Novi član
Tu od
5 Ožu 2026
Poruka
2
Jel ikome bilo za dobrobit zivotinja
Kazu u agenciji da je od ponedjeljka zapocela isplata

Moslavka

Član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
35
Maloprije zvala na 756 odg nisu ovaj tjedan isle nikakve uplate vjerojatno neće ni idući tjedan, nadajte se u travnju....

Ko tu koga....

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
329
Hahahaha ministar rekao jedno šef agencije drugo djelatnici treće pa ako dobiješ drugu osobo na istom broju ona kaže četvrto,,,dal ta gospoda kuzi šta to nama znacito njihovo razbacivanje tjednima to jest u konačnici mjesecima,,,daj Apprrr uozbiljite se i recite bar nemamo pojma kad šta kad bude bude,,,ne ovako ko da su fizicari u NASA--i rade od tih isplata nuklearnu kemiju,,,,ako već mi kemijamo kako preživite što oni kemijaju kako isplatiti to što se treba,,,,,jedno veliko MAAAAA!!!!!

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
131
Zato je call recorder GOLD! Već imam kompilaciju APPRRR i MP da im " prodam"! Možda da im prodam kao što oni prodaju priče " prodala mi priču jedna varalica"😅

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
329
A nije brate svi se ravnamo po tim nekim njihovim izjavama samo ispadamo debili već oni lažu mjesec unaprijed odnedavno,,,,ovaj kaže do Uskrsa a njegovu podredeni kažu tokom travnja a dobro možda neznaju kad spada Uskrs ove godine

Najnoviji postovi

Na vrh