• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
336
Pripremite protupožarne aparate nek budu uz kartice bankovne!!!!!!
Da gasimo ovrhe😂😂😂😂😂

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
638
I ja! Pa niš. I naš kupac ima rok za plaćanje, ali ako ga ne nazoveš- niš.
Bitno nek oni nama daju za svaku mjeru koja je posebno od jedinstvenog zahtjeva ( suša, cert.sjeme i sl.) rok od 5 dana . Uvijek dio ljudi ne prijavi jer ne znaju za to,dio ne preda sve papire i tak redom...opet im je manje za platit.

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
336
Ma možemo mi blejat,,,mukat Al ako gazda neda žita zavraga nam mukanje blejanje kukurikanje itd itd......

MinskoPolje

Novi član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
3
Sad još par dana se plaćaju izvorne i zaštićene pasmine.. onda bi trebali teži uvjeti gospodarenja..paa onda ekološka sljedeći tjedan..

Marin55

Novi član
Tu od
10 Ožu 2026
Poruka
4
Sad još par dana se plaćaju izvorne i zaštićene pasmine.. onda bi trebali teži uvjeti gospodarenja..paa onda ekološka sljedeći tjedan..
Izvorne i zasticene pasmine su isle prije dva tjedna nekima ako se ne varam i od tada nista.
Mislim da bi bio red da to zavrse.

TaraOpgTara

Član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
45
Znači ovaj i idući tjedan moraju isplatiti baš sve..Neznam kako to misle sve izvesti jer ima nas kojima nije sjelo baš ništa.Od 6,7 uplata baš ništa nije sjelo..

MinskoPolje

Novi član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
3
Izvorne i zasticene pasmine su isle prije dva tjedna nekima ako se ne varam i od tada nista.
Mislim da bi bio red da to zavrse.
Imam provjerenu informaciju.. sad još završavaju te zaštićene pasmine i trebali bi teže uvijete gospodarenja...onda ide ekološka sljedeći tjedan i dio za mehaničko uklanjanje korova i klopke..

Za krave i eko sheme vele da još nije spremno za isplatu.. ali to se isto može promijeniti..

A za zemlju ono kaj je ostalo za isplatit će ići krajem travnja ili kroz svibanj..

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
638
"Za krave i eko sheme vele da još nije spremno za isplatu.. ali to se isto može promijeniti..

A za zemlju ono kaj je ostalo za isplatit će ići krajem travnja ili kroz svibanj.."

Znači, kita.

Najnoviji postovi

Na vrh