• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
651
Ako su mliječne ove koje nisu simentalke, a takve imam dvije ,190 e po kravi. Ne predajem mlijeko.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,033
Šanse uvijek postoje, samo su ponekad male ili nikakve. Ali i nikakva šansa je bolja od varijante da je uopće nema. :ppozdrav: Šansa da dobijem je uvijek bolja od šanse da izgubim i da me još pri tome prebiju.:ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,033
Poslije jutarnje čašice svijet je odmah ljepši i ružičastiji. Jeftino i efikasno. Moj savjet svima. :ppozdrav: Poticaj ako dođe dođe. Ja veseo i u jednom i u drugom slučaju. Smijem se i veselim kao lud na brašno.

• Haha
Reactions: ZJ

MinskoPolje

Novi član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
20
heheh.. bude sutra!
Nekaj su rekli i da dobrobit neka ide, ali to nemam pa nisam bas zapamtil o kojoj se tocno radi..

Posljednje uređivanje od moderatora:

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
358
Koje su ovo info...sad zamislite na koji to način funkcionira sutra ide PVP ti zoveš svog dobavljača i kažeš mu sutra plaćam "figurativno 3 tone kukuruze" zoveš sutra ta ista odobravanja a sutra ti se kaže ide sljedeci tjedan PVP,,,,pa sljedeci opet zoveš javi se treća osoba pa kaže trenutno ide muk,,,eko itd itd hahahahahah ovo ne da je za izludit već poludit,,,,,,i svake god isto toliko se sramim ja osobno kad ih zovem a prisiljeni smo zvat jel tako s tim poticajem računamo bar platit neki dio dugova,,,,i sad kako postati samodostatan za nas je nuklearna fizika ja nezzzz način,,,Al koliko živaca je oslo od 15 veljače pa na ovamo opisati vam nemogu,i u konačnici opet isto opet lazemo ljude s kojima surađujemo opet prodaš auto nezzz ni ja šta vratiš novac,,,sacekas taj njihov poticaj tj nas pa kupiš drugo puno gore vozilo neg si imao i idemo opet isto,,,,šta smo napravili samo iz godine u godinu padamo Al se tješimo nije sve je ok,,,e pa nije prije 5/6 godina samo vozili passat 2011 sad vozimo opet astru 2005,,,pišem za svoj slučaj,,,a sve to zbog njihovih obećanja sutra pvp,,prekosutra eko,,,,dan iza muk,,,petak mladi itd itd,,,,moj opg očito sve ludo,,,,jer obećanje ludom radovanje!!!!!

Najnoviji postovi

Na vrh