• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
652
Kaj ne vidite kak smo veseli?
"Poljoprivrednici se vesele, prije svega, jer će umjesto prve rate izravnih plaćanja za proizvodnu 2025., sada dobiti obje rate istodobno - odnosno, Agencija za plaćanja svu će odobrenu potporu po jedinstvenim zahtjevima isplatiti odjednom, iako je službeni rok za to 30. lipnja 2026. godine."

Kak misle na nas 🫣

Forumaš

Član
Tu od
28 Svi 2024
Poruka
30
Pa drugu ratu izravnih smo uvijek u veljači dobivali? U lipnju nismo nikada, tada su išla poravnanja, znači već kasne, a hvale se

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,038
Oni opet za nas vele da samo čekamo poticaje, a poljoprivreda da je tek na drugom mjestu. Ukinuti poticaje i poljoprivredu i zaposliti se u državnim službama. Normalno, prije toga se učlaniti u odgovarajuću stranku. :ppozdrav: Ja si baš nekaj razmišljam kaj bi se učlanil u DP. To je stranka cirkusanata i veseljaka i ja bi se sigurno tu snašel kaj riba u vodi. Možda čak i dogural do Sabora. Čkometi znam, a znam i dignuti ruku gda mi to netko veli da napravim. Jedino bi trebal paziti da ne hrčem dok si malo pridremam.

Najnoviji postovi

Na vrh