• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
652
Kaj ne vidite kak smo veseli?
"Poljoprivrednici se vesele, prije svega, jer će umjesto prve rate izravnih plaćanja za proizvodnu 2025., sada dobiti obje rate istodobno - odnosno, Agencija za plaćanja svu će odobrenu potporu po jedinstvenim zahtjevima isplatiti odjednom, iako je službeni rok za to 30. lipnja 2026. godine."

Kak misle na nas 🫣

Forumaš

Član
Tu od
28 Svi 2024
Poruka
30
Pa drugu ratu izravnih smo uvijek u veljači dobivali? U lipnju nismo nikada, tada su išla poravnanja, znači već kasne, a hvale se

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,040
Oni opet za nas vele da samo čekamo poticaje, a poljoprivreda da je tek na drugom mjestu. Ukinuti poticaje i poljoprivredu i zaposliti se u državnim službama. Normalno, prije toga se učlaniti u odgovarajuću stranku. :ppozdrav: Ja si baš nekaj razmišljam kaj bi se učlanil u DP. To je stranka cirkusanata i veseljaka i ja bi se sigurno tu snašel kaj riba u vodi. Možda čak i dogural do Sabora. Čkometi znam, a znam i dignuti ruku gda mi to netko veli da napravim. Jedino bi trebal paziti da ne hrčem dok si malo pridremam.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,040
Lijeska,nemreš ljude ujediniti,sad dok im posjedne par eura potpora svi budu zašutjeli a za 3 tjedna opet gunđanja,i tak u nedogled.Nemamo pravog vođu jer svima zatvore gubicu s hektarima ili prijetnjama
Ne gubim nadu. Zbudili su se jaglaci, zbudili su se i međedi, čak se zbudila i uspavana ljepotica. Možda se onda zbude i hrvatski poljoprivrednici. Možda sam preoptimističan, ali ne smije se odustati samo tako. Za sada malo progledaju samo kada se očekuju poticaji, nakon toga opet drijemež i malo kuknjave.

#Pajdaš

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
262
Neznam baš dal je u pravoj temi...ali!!! Danas bio u agenciji jer sam prilikom popunjavanja zahtjeva naišao na 2 arkod parcele,za žutim točkicama(problem s vlasništvom) isprintao izvadak iz BZP,ali ne vrijedi,mora biti od odjela za katastar,a ne od zemlj.knjiž.odjela.(potpuno isti podaci od oba odjela)Na svim česticama sam vlasnik..ALI..na nekima mi je druga adresa,na nekima nema OIB,jer su kupljene i prenešene prije OIB-a.Naravno,kako to i prilići u pravoj državi,za te djelove nisam mogao podnjeti zahtjev,dok odvjetnik sve to skupa ne dovede u red.Ponosan sam na državu u kojoj živim,i citiram domoljube...tko ne voli Hrvatsku neka seli.Lako je onima koji imaju dvije domovine,a veći domoljubi od nas koji smo tu rođeni,i plačamo sve doprinose,čak i ovakve,u kojima moraš dokazivati da sam ja..ja.
Ima u HR i onih koji moraju dokazivat da su živi -_-

Najnoviji postovi

Na vrh