Seronjader
Član
- Tu od
- 25 Lip 2025
- Poruka
- 51
moj saldo ......nula
ima li još koga ko nije dobio od zime do sad ništa?moj saldo ......nula
Ako nema kvačice znači da ta mjera nije prijavljena. Nadati se da će platiti ono što nije prijavljeno je malo preoptimistično. Ne isplaćuju ni ono što je prijavljeno kako će onda ono što nije. Kada se prijavi poticaj poželjno je još jedanput prekontrolirati da li je sve u redu. Ako nije može se intervenirati i napraviti dopuna. Čitati, čitati i samo čitati. Nema druge.Jel ima netko iskzstva da mu u agenciji nisu stavili kvačicu za nešto što je očito da traži poticaj i da je ipak dobio?
Radi se o cvjetnim trakama, prijavljene su, sve je odrađeno, dostavljen je obratac, ali nema kvačice za tu intervenciju
Znam da je moja krivnja, potpiso sam i trebao sam paziti...
Ali ipak našao sam neke zakone i pravilnike koji mi idu u prilog pa sam se na njih pozvao u žalbi, tj.zamolbi za ispravak
Ne nadam se puno,ali opet,radi se o cca 3.200 € koje su ta mene puno....
Umro je čitav forum...Najglasniji dobili - tema umrla.
Živjela Hrvatska!
Sve ja to dobro znam, međutim ako ćemo se držati zakona, ne smiju mi uskratiti poticaj,ovo sam napisao:Ako nema kvačice znači da ta mjera nije prijavljena. Nadati se da će platiti ono što nije prijavljeno je malo preoptimistično. Ne isplaćuju ni ono što je prijavljeno kako će onda ono što nije. Kada se prijavi poticaj poželjno je još jedanput prekontrolirati da li je sve u redu. Ako nije može se intervenirati i napraviti dopuna. Čitati, čitati i samo čitati. Nema druge.