• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Sas45

Novi član
Tu od
5 Ožu 2026
Poruka
8
Dosao privremeni izracun i za neke mjere pise trazena koliciba utvrdena kolicina i sve u redu a iznos isplate 0.00 a nema nikakvih sankcija

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
220
Dosao privremeni izracun i za neke mjere pise trazena koliciba utvrdena kolicina i sve u redu a iznos isplate 0.00 a nema nikakvih sankcija
Koliko kužim, su meni opet ispisali koliko su do sada isplatili, a ne koliko bi po pravilniku trebali s obzirom na utvrđene količine hektara, tak da niš koristi od toga.
ili griješim?

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
327
Ne kuzim, ovo sto je odobreno na to izracunu nam je vec trebalo biti isplaceno,ili tek da se nadamo. Jer meni fali nekih 2.000 € u odnosu na izracun

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
682
Ja ovo isto niš ne kužim, jel to sav poticaj ili samo koliko je do sad odobreno? Piše " privremeno" .

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
220
Meni u jednoj stavci piše:
tražena količina 6,7ha, utvrđena 6,7ha, odobreno pravo 0 EUR...
tako da mislim da do sada isplaćeno.
I u drugim stavkama postoje neusklađenost između minimalnih iznosa propisanih pravilnikom, i odobrenim... a nema sankcija.

LIKA MM

Aktivni član
Tu od
29 Lip 2023
Poruka
152
I meni je tako ...ne brini ..samo nije upisano ...a kad njih nazovem ...odobreno i rekli mi iznos ...samo se ceka da ide na isplatu

Najnoviji postovi

Na vrh