• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

MinskoPolje

Član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
32
Gdje da nađem taj privremeni izračun?
Na Agronetu, Odeš na Izravna plaćanja, pa tamo lijevo dolje odeš pod Odluke i tamo ti bude.
Samo moraš izabrati 2025. godinu.

Kako to onda kad je kao isplaćeno a ja nisam toliko ni za eko sheme dobila ni za ograničenja a fali mi dosta koliko sam prošle godine dobila za eko sheme
Ako ti tamo piše da je isplaćeno više nego što si dobila, to ti može znaćiti da su ti dio sredstava kompenzirali zbog poreznog duga ili duga prema agenciji.. ne znam koji broj si zvala.. možeš nazvat na onaj 6002 742 pa pitaj da ti provjere.

Inače taj privremeni izračun je bolje čitati kao "trenutno isplaćeno"...trebali su tak napisat odmah, ovak bune ljude.

bukovac77

Aktivni član
Tu od
2 Srp 2018
Poruka
193
Vezano za privremene izračun za 25godinu, gdje piše da je u tablicama prikazano stanje odobrenih iznosa. Da postoje nekakve sankcije bilo bi u redu da iste i stoje u tablici. Ovako ovi izračuni ne znače ništa, ono što su napisali novaca još nema, ako i postoje sankcije utvrđene od strane kontrole ne znaš za njih itd.

Najnoviji postovi

Na vrh