• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

LIKA MM

Aktivni član
Tu od
29 Lip 2023
Poruka
158
Pozdrav ljudi ...dali netko zna kako se kreću cjene usluge košenja ,kupljenja i baliranja livada ...sve 3 radnje odvojeno ako netko zna kocke su u pitanju ...hvala

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,947
Za mene ništa ove godine, ali imam pravo prijaviti poticaj sljedeću godinu ako dignem ekonomsku vrijednost iznad 3000 eura tako da ovi u agenciji pojma nemaju.

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
382
I dal je itko dosa do koje info jel nama sve isplaceno il nije (pišem za nas koji su kao sve dobili u onim njihovim rokovima do 01.04) jel meni receno prije mjesec dana kad smo zvali zbog "povečanja stada" što se tiče poticaja da nam je sve isplaceno kad ono u petak bilo poravnanje..

Daday

Novi član
Tu od
10 Ožu 2022
Poruka
22
I dal je itko dosa do koje info jel nama sve isplaceno il nije (pišem za nas koji su kao sve dobili u onim njihovim rokovima do 01.04) jel meni receno prije mjesec dana kad smo zvali zbog "povečanja stada" što se tiče poticaja da nam je sve isplaceno kad ono u petak bilo poravnanje..
A što su vam rekli za "povećenje stada?"

Na vrh