• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,794
Meni su sve parcele zelene. A dobio sam za sve parcele 😂🤣.

Mislim da do 1.10?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,536
Je li potrebito prijavljivati, ili ne
Najvjerovatnije je trebalo prijaviti, ali prijaviti prošle godine, ali uz pretpostavku da su općine ili gradovi prijavili elementarnu nepogodu.

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
226
Meni su sve parcele zelene. A dobio sam za sve parcele 😂🤣.

Mislim da do 1.10?
zadatak je do 1.10., a treba dokazivati poljoprivrednu aktivnost (medu drugim) do 15.7.
E sada, tko je tu pametan i sta ce biti posljedice...

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
226
kod evidencije sam biras lokaciju i smjer, mislim da pise najmanje 3 slike. Pokusaj aktivirati za konkretnu parcelu...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,387
App ti mora imati sva dopustenja...za slikanje i za lokaciju...sam ti pokazuje onda lokaciju unutar parcele. .cak te i upozorava ako si izvan parcele...

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,994
kod evidencije sam biras lokaciju i smjer, mislim da pise najmanje 3 slike. Pokusaj aktivirati za konkretnu parcelu...
Kako da to aktiviram, ima samo moja lokacija unutar parcele, ali nemam mjesto za slikanje niti nema nikakve mogućnosti...🤔
1000049807.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,536
Stisneš ¨kreni sa fotografiranjem¨ i onda će ti dati mogućnost da napraviš fotografiju. Nakon što je slika/fotografija napravljena stisneš kvačicu da potvrdiš da je slika ok. Nakon toga se vratiš na prethodni korak i napraviš drugu sliku koju ponovno potvrdiš kvačicom. Onda napraviš na isti način i treću fotografiju. Naravno, slike radiš sa različitih lokacija unutar parcele. Slike radiš po sopstvenom nahođenju gdje ti odgovara. Nakon toga šalješ slike na odobrenje.

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,994
Stvar je u tome, da kad stisnem " kreni sa fotografiranjem" pa stisnem ono zeleno dugme, ne dešava se ništa, neće napraviti sliku.

Najnoviji postovi

Na vrh