• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Seronjader

Član
Tu od
25 Lip 2025
Poruka
63
A pogotovo se nadati ovogodišnjim ekstremima da će nam država što uskočiti.
bit će 2000€ max za sjeme certificirano ,možda još za gnojivo max 1500€ i to je to.
Pa oni nisu još prošlogodišnji poticaj riješili kak spada a sada ide u e savjetovanja _ gdje više neće biti propisani minimalni iznosi za potpore i eko sheme,znaci ako je omotnica 10 milja,dijeli se na korisnike koliko ih je prijavilo i tako može ispasti npr leguminoze 45€.Nema para

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,713
Nema sutra, sad. Sve je u trenutku. Tu smo gdje jesmo. A jesmo.
Nema tu, sad je sad.
Kaj sam još htel reči?
Uglavnom tak je kak je. A je.
Bitno je da smo si iskreni.
Vlast voli iskrenu glasačku mašineriju.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
938
A pogotovo se nadati ovogodišnjim ekstremima da će nam država što uskočiti.
bit će 2000€ max za sjeme certificirano ,možda još za gnojivo max 1500€ i to je to.
Pa oni nisu još prošlogodišnji poticaj riješili kak spada a sada ide u e savjetovanja _ gdje više neće biti propisani minimalni iznosi za potpore i eko sheme,znaci ako je omotnica 10 milja,dijeli se na korisnike koliko ih je prijavilo i tako može ispasti npr leguminoze 45€.Nema para
Čim je EU financiranje poticaja presušilo - odmah su shvatili da se baš i nema para za poljoprivredu. Bit će zanimljivo usporediti poticaje koje primaju poljoprivrednici po različitim državama, jer nisu baš sve države siromašne kao naša. A sa druge strane svi smo na jedinstvenom tržištu a primamo različite razine subvencija pa sada ti budi konkurentan. Pošteno i pravedno, nema se tu više što pisati.

tale

Aktivni član
Tu od
13 Lip 2018
Poruka
104
"Poljoprivredne ili voćne kulture za koje su u Hrvatskoj namijenjena sredstva odnose se na proizvodnju šljiva, lješnjaka, vinograde, krmno bilje te šećernu repu."
Nemojte se nadati van tih sektora,provjereno 100%
Imam Sljive ali se ne nadam :)
Jel znate kako/kad ce ici prijava za to?

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
54
Načuo sam da bi ove godine predujam mogao biti oko 1.10 sad pitanje je sto ce biti i imali od tog ista

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,713
Dobro je da i ove godine nema suše pa da se moraju ponovno vršiti prijave. Ako ste glasali za vladajuću garnituru onda morate i vjerovati svemu kaj vele i obećavaju inače priča nema smisla.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,590
Izgleda da od te isplate za susu ne bude ništa .
Pa ni neće. Nisam davao baš puno pažnje oko toga, ali kolega mi je nešto pričao da će na kraju to bit samo za trajne nasade ili tako nešto u tom smislu, ne i za ratarstvo.

akinoma882

Novi član
Tu od
19 Kol 2026
Poruka
1
Danas sam bila kod konzultanta imali smo viziju turizam na opg..Slavonija.. kaže čovjek blagajna je prazna. Kaze bili su na sastanku nikakve vise mjere se nemogu objaviti niti porvoditi ni za susu para nema. Nije siguran sta ce donijeti novo razdoblje ali je siguran da nista dobroga. Ovaj kvartal su jos dvije mjere trebale izaci koje su doslovno ne stopirane nego izbrisane iz plana. Nije nam za iščekivati nista vjerujte mi kad to kaze čovjek koji svaki dan kontaktira ministarstvo barem...10 puta...

Najnoviji postovi

Na vrh