• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

MinskoPolje

Član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
50
Možda je poništen natječaj za certificirano sjeme zbog toga što se nije moglo prijaviti oni koji su imali kompezaciju i slično??!
Da, zbog toga je poništeno, jako puno ljudi je poslalo prigovor..piše u vijesti.

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,116
Rekli su u Agenciji da je to greška samo u aplikaciji, da se kod njih vidi dobro gdje je ko slikao.
Ma de mićo boli me više k... Koliko mi inspekcija godišnje dođe, nek' rade neki k, ove godine mi je došlo tako svejedno, samo da me hoće zatvoriti, da napokon postanem punopravni alhokoličar i do praga...

Najnoviji postovi

Na vrh