Zaje*ane su pocele biti ove zagorke,,,:icon_rofl:
zezam se samo,,,
:
Ja bi sebi i njemu postavio ogradu prvom prilikom a uz ogradu posadio tuje ili neke druge cemprese pa nek u zelenilo gleda,,,
A ni bušpan zivica nebi bila losa samo se dugo ceka da naraste,,,
mi uz susjeda imamo visinu 2,5 metra cijelom duzinom nastambi,,,
dvorista nam idu "u kljuc" pa on ima u nas nekih 1,5 m cirine u najsirem dijelu pa se suzava na normalnih 70 cm,,,
oni bili u svabiji a nikog da to odrzava, kad bi mi pokosili a oni dosli doma odmah na sud,,,:icon_scratch:
svatko tko mi doso u dvoriste misli da je to nase, sikara i koprive visine i do 2 metra,,,
onda ja popi*dio i opicio ogradu od buspana (zivicu) zalivao i prihranjivao da prije izraste, eno je sad 2,5 metra visine i ne vidi se vise ta aljuga,,,
sad je ostao samo unuk a sa njim nemam problema je da ne cisti ali bar se ne buni kad ja pospricam totalom ili poflaksam,,,
njega mi zao i bi ja nju mozda i maknuo ali bojim se da nebi za koje vrijeme opet morao novu saditi,,,
tako i tebi predlazem, ne obaziri se previse na njega ali se ogradi jer drugacije se gleda kad je parcela otvorenog tipa ili kad je ograđena,,,
nema izgovora kad nekog u ograđenom nađes, samo lagani poziv i prijava policiji,,,
onako fino u rukavicama,,,
jer sto si ti tolerantniji to oni uzimaju vise maha zato to treba u pocetku odmah stopirati,,,
sretno,,,