• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Izrada kiper prikolice

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,633
Uz nosač gume namontirana i kutija u kojoj je navek dizalica i ključ. Uz kutiju je privezana i klocna koja ide pod dizalicu. Do sada nije trebalo, nadam se da bude i dalje tako.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,053
Nama je smešno, ali ja znam jednog 549 kojeg su pogasili zahvaljujuči vinu koje su imali sa sobom.
Dobro, možda su i suze koje su plakali za prolivenim vinom pomogle, ali spasil ga kanister octa.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
4,147
Ja znam jednog koji ne pije, pa tak na 533 nije imal nikaj v torbi, a vužgala se masnoća na bloku.. Z rukama je hital potanjuranu zemlju i uspel pogasiti..
@llmb0611 tak je, ili cekera imaju obešenoga. I crevo za pumpati gume 😅

Najnoviji postovi

Na vrh